Novosti

Životna priča slavnog glumca! Kerem Bürsin radio je najteže fizičke poslove, obišao cijeli svijet i - i...

Turska zvijezda danas uživa veliku slavu, a u djetinjstvu nije o tome mogao ni sanjati. Često je mijenjao države, društva i prijatelje - a u Americi se obrazovao. Nakon toga, vratio se u svoju rodnu Tursku

RTL.hr
28.11.2022 16:30

Druga sezona turske hit serije 'Miriše na ljubav' oduševljava gledatelje, a odnos glavnih protagonista privlači pozornost i kada se kamere ugase. Šarmantni glavni glumac serije, Kerem Bürsin , ima obožavateljice diljem svijeta te slovi za jednog od najpoželjnijih turskih glumaca, a srce mu je na neko vrijeme ukrala njegova partnerica Hande Erçel. O njihovom odnosu stalno se spekulira pa danas nije jasno jesu li Hande i Kerem u vezi ili su tek dobri kolege. Zna se, doduše, da su se Kerem i Hande nekad voljeli, a kemija je vidljiva i na setu serije.

Veliku slavu Keremu je donijela uloga u seriji 'Pokucaj na moja vrata', u kojoj mu je također partnerica bila Hande. Upravo na snimanju te serije par se zaljubio i uplovio u ljubavnu vezu, a zbog Hande je Kerem ostavio tadašnju djevojku. Nije se tada svidio samo Hande, već i publici, posebno ženskoj, zbog svog stava i izgleda. Jasno, pokazao je Kerem i veliki talent. Brusio ga je diljem svijeta.

Zbog oca se često selio

Iako je rođen u Istanbulu, zbog prirode posla njegovog oca selio se često pa je živio diljem svijeta - u Škotskoj, Americi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Maleziji... Zbog toga je vrlo rano postao svjestan različitosti i raznolikosti kultura. Roditelji mu i danas žive u Texasu, gdje je Kerem stekao obrazovanje. U Bostonu je upisao fakultet, studirao je marketing i komunikacije te se kasnije opredijelio za glumu, koju je studirao u Los Angelesu.

Tijekom studiranja se financirao na razne načine

Tijekom studiranja, radio je razne poslove. Održavao je teretanu, radio kao vozač, konobar te čistač. Nakon diplomiranja je neko vrijeme nastavio živjeti u SAD-u, a potom se odlučio vratiti u svoju zemlju. U Istanbulu su mu se redale ponude za glumačke angažmane te je ubrzo postao jedan od omiljenih glumaca u Turskoj. Snimao je reklame, dobivao glavne uloge u serijama, postao je jedna od najvažnijih zvijezda u Turskoj.

Ljubavni život ovog glumca privlači pozornost turskih medija - zbog Hande je ostavio tadašnju djevojku, a tijekom ove godine počelo se pisati da je ta romansa propala i da Kerem ljubi televizijsku voditeljicu. Prošlog mjeseca pojavili su se navodi da su se Hande i Kerem pomirili, no nitko tu informaciju nije potvrdio.

Njihovu kemiju u svakom slučaju možete gledati u seriji 'Miriše na ljubav', od ponedjeljka do petka u 21:15 na RTL-u.