Novosti

Zlatni studio 2020.: 'Život na vagi' proglašen najboljim reality showom godine, a Danka Derifaj TV...

RTL-ova novinarka i reality show nagrađeni su prestižnom medijskom nagradom

RTL TV
06.03.2020 21:37

Čak dva odlična RTL-ova projekta nominirana su za nagradu Zlatni Studio, čija se dodjela održala večeras u Zagrebu. Riječ je o projektima 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Život na vagi'. No to nije sve. RTL se može pohvaliti i da jeurednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc nominiran u kategoriji TV voditelja godine, dok je u kategoriji TV novinara godine nominirana Danka Derifaj iz naše 'Potrage'.

A nagradu za najbolji reality show osvojio je 'Život na vagi'.

Zlatni studio

"Prije svega zahvaljujem svim gledateljima koji su i drugu godinu zaredom svoje glasove dali za ovaj reality show koji mijenja živote.Hvala vam u ime RTL-a i cijele produkcije na čelu s Vanjom Meandžijom. Naravno, hvala i trenerima koji su dali svoj doprinos da i ova sezona bude ovako uspješna.

Ali prije svega ova nagrada ide našim kandidatima, koji su se ogolili pred kamerama, senzibilizirali javnost o ogromnom problem pretilostiu Hrvatskoj.Kao društvo smo odgovorni i postavlja se pitanje što možemo učiniti za pretile osobe, prije svega za djecu koja su izložena bullyingu i raznim oblicima vršnjačkog naslilja te što možemo učinitiza prevenciju pretilosti među djecom.

Hvala jošjednom, a mi cemo se truditi i opravdati povjerenje gledatelja", rekla je Marijana Batinić , voditeljica showa, koja je preuzela nagradu skupas trenerima četvrte sezone showa Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem te pobjednikom, Rokom Bakovićem .


Dvostruko slavlje

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Zlatni studio u kategoriji Najbolji TV novinarosvojila jeDanka Derifaj koja je također održala prigodan govor.

"Hvala, prije svega publici, ljudima koji su javnost za koje radimo ovaj posao. Ako se njima sviđa znači da dobro radim svoj posao, a to je novinarstvo. Ja nisam najbolja ni jedina, postoje mnogi kolege kolegice kojima bih htjela posvetiti nagradu jer su nam donijeli puno važnih priča usprkos neprijateljskom okruženju kada je novinarstvo u Hrvatskoj u pitanju, ali i globalno. Usprkos prijetnjama, izlaze svaki dana na teren i rade svoj posao. Svima kojima to smeta, od lokalnih načelnika i premijera, da je kad se pred njih postavi novinarski upit da samo budu pristojni i odgovore na pitanje", rekla je Derifaj.

Ekipa RTL-a

Pročitajte još
Danka Derifaj i 'Život na vagi' osvojili su Zlatni studio!