Novosti

Znate ju kao lijepu i bogatu zvijezdu popularne serije, no njezin život daleko je od idealnog

U svojih je 30 godina Sarah Hyland imala čak 16 operacija, a kroz više od 10 njih je prolazila dok je snimala seriju "Moderna obitelj".

RTL.hr
06.09.2021 20:00

Sarah Hyland sigurno najbolje znate iz serije Moderna obitelj' u kojoj utjelovljuje urnebesnu Hailey Dunphy , lik upitne inteligencije koji obožavaju gledatelji diljem svijeta.

Ipak, iako je i u stvarnom životu Sarah nadarena humorom, inteligencije joj nimalo ne fali, a sve kroz što je prošla učinilo ju je jednom od najhrabrijih i najborbenijih zvijezdi koje je Hollywood ikad imao.

Naime, Sarah se od rođenja bori s displazijom bubrega, odnosno nedovoljno razvijenim bubrezima koji ne obavljaju svoju funkciju niti u približno dovoljnoj mjeri. Zbog toga se 2012. godine podvrgnula prvoj transplantaciji bubrega, a donor je bio njezin otac.

Sarah je u intervjuu za Self otkrila da joj je vrijeme oporavka nakon transplantacije bilo izuzetno teško te da upravo to razdoblje smatra periodom koji ju je ojačao više nego bilo što drugo. Ipak, nekoliko godina nakon, njezino je tijelo odbilo bubreg i morala se ponovno podvrgnuti operaciji.

"Liječnici i ja smo se nadali da ćemo riješiti problem dijalizom i ugradnjom port uređaja u prsa pomoću kojeg se obavlja dijaliza. No ipak je bio potreban novi bubreg", otkrila je Sarah. Šest mjeseci nakon što joj je izvađen bubreg koji joj je donirao otac, Sarah je otkrila da je njezin brat Ian također odgovarajući donor, a on se nije ni trenutka premišljao bi li pomogao sestri ili ne.

Druga je transplantacija, kako Sarah tvrdi, prošla znatno lakše i oporavak je bio kraći i bezbolniji. Ipak, ni tu nije došao kraj njezinim tegobama. Samo nekoliko mjeseci nakon transplantacije, glumica se morala podvrgnuti operaciji maternice i jajnika zbog endometrioze koja joj je dijagnosticirana. Nedugo nakon te operacije, Sarah je morala operirati i bruh koji je bio posljedica prethodnih operacija.

U svojih je 30 godina Sarah imala čak 16 operacija, a kroz više od 10 njih je prolazila dok je snimala seriju Moderna obitelj'.

Njezini je kolege jednoglasno karakteriziraju kao snažnu i hrabru ženu koja je ništa drugo nego primjer i inspiracija ljudima diljem svijeta.

Osim kolega i obitelji, Sarah veliku podršku nalazi i u svome zaručniku Wellsu Adamsu kojeg je upoznala samo nekoliko dana nakon druge transplantacije bubrega.
Sarah Wellsa naziva osloncem i srodnom dušom bez kojeg bi kroz sve, kako kaže, puno teže prolazila.

Wells je inače zvijezda američkog "Gospodina Savršenog", a svoju odabranicu ipak nije pronašao u showu nego na Instagramu jer su se Sarah i on najprije dopisivali putem te društvene mreže, a tek nakon nekoliko tjedana su se upoznali uživo.