U zanimljivoj i zabavnoj kulinarskoj emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' najpopularniji zagrebački kuhar, Tomislav Špiček u predivnoj Dedinoj sjenici sa zadivljujućim pogledom na Zagreb ugošćuje zanimljive goste i priprema im razne delicije na roštilju.
Špiček je dosad u ovoj sezoni ugostio RTL-ove voditelje Anu Radišić, Domagoja Jakopovića Ribafisha i Marina Ivanovića Stoleta, kolegu Ivana Pažanina i njegova oca, glumicu Sanju Vejnović, food blogere Kasandru Draganić i Darka Kontina te zabavne repere Nereda i Renmana.
Svakom gostu Tomek je pripremao nešto posebno i otkrivao korisne tajne velikih majstora roštilja. Uz savjete vezane za meso i ribu, Špiček je davao i odlične prijedloge kakve bi sve osvježavajuće salate pristajale uz neko glavno jelo. Tako je predložio i salatu od svježih kultiviranih šparoga koju su zasigurno samo rijetki probali pripraviti jer je kod nas uvriježeno šparoge termički obraditi prije konzumiranja.
U isječku iz emisije pogledajte jednostavnu pripremu zanimljive salate koja će zasigurno oduševiti i vas i vaše goste.
Svježe šparoge narežete na sitne komade, nakapate sokom od limuna i pustite da se nakratko mariniraju. Zatim im samo treba dodati malo majoneze i tartufate, te ih posoliti.
Kakve će zanimljive kulinarske tajne otkriti Tomek u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' ne propustite gledati u subotu u 20 sati na RTL-u.