Novosti

Znate li tko je glumio Sotonu u Gibsonovoj Pasiji - muškarac ili žena?

Radnja filma Pasija započinje događajima koji se obiljažavaju na Veliki četvrtak, nakon posljednje večere Isus je otišao moliti na Maslinsku goru, gdje mu je pristupilo biće za koje vjerojatno niti jedan gledatelj nije uspio dokučiti kojeg je spola

RTL
29.03.2019 16:37

Mel Gibson i BenedictFitzgerald napisali suscenarij za film 'Pasija' vjerodostojno prenoseći Sveto pismo.Uvodni prizor je u Getsemanskom vrtu , dok apostoli tonu u san, a Isus je uznemiren, stiže nezvani gost. Tajanstven, neodrediljiv ni statusom, ni podrijetlom, ni spolom, kreće propitivati Isusa pokušavajući ga izazvati i poljuljati u molitvi.

Svojim sivozelenim očima, magnetičnimpogledom i hrapavim, ali nježnim glasom, nimalo se nije dalo naslutiti kojeg je spola skriveni glumac ispod filmskog kostima.

Androgino izdanje talijanske glumice bez provjere na službenim stranicama bilo je nemoguće za prepoznati. Rosalinda Celentano talijanska je glumica, pjevačica i slikarica rođena 1968., kći je glumice Claudije Mori i kompozitora Adriana Celentana .

Rosalindu Celentanu kao Sotonu gledajte u filmu 'Pasija' u petaku 00:30 na RTL-u!