Novosti

Znate li tko je ova slatkica s fotografije? 'Bila sam nesigurna kao dijete, uvijek u svom svijetu'

U emisiji 'Kad smo bili mali' na RTL Kockici saznali smo kakva je glazbenica Mija Dimšić bila kao djevojčica

RTL.hr
05.12.2022 12:00

"Odmalena sam bila u svojem svijetu, bila sam pristutna tijelom, a duhom ne, a to se sada manifestiralo i u zanimanje kojim sam se bavila", rekla je glazbenica Mia Dimšić u emisiji kanala RTL Kockica 'Kad smo bili mali'. Od ponedjeljka do petka, u novoj emisiji u produkciji RTL Kockice imate priliku upoznati svoje idole, osobe iz javnog života, sportaše, glumce, kraljeve društvenih mreža i saznati što ih je dovelo do njihovog današnjeg zanimanja. Otvoreno i bez zadrške o svojem djetinjstvu pričaju najpopularnija imena hrvatske medijske scene. Pokazujući nam stare fotografije iz djetinjstva otkrivaju nepoznate dijelove svog života, a jedna od njih bila je i glazbenica iz Slavonije koja nas je ove godine predstavljala na Eurosongu.

Otkrila je kako je već od malih nogu znala da će se baviti ovime čime se bavi, a idol joj je bila Vesna Pisarović, kao i Taylor Swift. Djetinjstvo je provela u Osijeku, a tamo još uvijek žive njezini roditelji dok je ona ptica selica.

63305D11 (2).jpg

"Kao djevojčica sam bila jako emotivna, nesigurna i osjetljiva. Mislim da sam došla iz odlične obitelji, uzori su mi bili roditelji, sve je nekako bilo kako treba. Jako sam zahvalna na tome", rekla je.

Kreativna je, kaže, odmalena, a kočiti ju je znala sramežljivost čega se s vremenom riješila.

"Najbolja prijateljica iz osnovne škole bila mi je Vlatka. Zajedno smo pisale knjige, imale smo prijateljske dnevnike, svaki dan smo bile skupa", rekla je. Bavila se i folklorom, a to smatra jednim od najvećih bogatstva jer je putujući po svijetu upoznala ljude iz različitih kultura.

Emisiju 'Kad smo bili mali' gledajte svaki dan, od ponedjeljka do petka, na RTL Kockici!

63305D11.jpg