Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Emotivna poruka

Zoran Šprajc o posebnoj vezi: 'Toj ljubavi se predajemo i nju iskazujemo bez kalkulacija'

Šprajc je opisao odnos s mačkama i psima

Image
Foto: Instagram/Zoran Šprajc
RTL.HR/ 31.1.2022. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zoran Šprajc, novinar, voditelj i urednik RTL Direkta, obožava provoditi vrijeme u prirodi, a društvo mu redovito pravi njegova ljubimica, kujica Bela. Ovoga vikenda planinario je Medvednicom, a tijekom šetnje razmišljao je o ljubavi između vlasnika i kućnih ljubimaca. 

"Zanimljiva je veza čovjeka i kućnog ljubimca, ponekad se čini neprilično jaka i velika u odnosu na veze i odnose koje bi ljudi međusobno trebali imati. Netko je jednom rekao da je to zapravo jedina bezuvjetna ljubav. I ima smisla, toj ljubavi se predajemo i nju iskazujemo bez ikakvih emotivnih kalkulacija, u njoj smo slobodni i otvoreni kao rijetko kad s drugim ljudima.

Nekim ljubimcima dajemo emocije bez očekivanja da će ih snažno uzvratiti, ali kad nam daju i makar malo od sebe, osjećamo kao da su nam dali sve (mačke), a s nekim drugima je posve obratno: voljet će svog čovjeka čak i da je najveća pi**a na svijetu. (pas)

Bela i ja se povremeno popnemo do jednog proplanka na Medvednici pa se sjetimo naše Bobe koju smo tu negdje zauvijek ostavili", napisao je Šprajc uz fotografiju sebe i svoje vjerne pratiteljice Bele, a objavio je i fotografiju mačke. 

Image

RTL Direkt

informativna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u večernjem terminu
Voditelj
Mojmira Pastoričić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakva transformacija

Sjećate li se Hane Rodić s početka karijere? Hvalila se da zna japanski i izgledala potpuno drugačije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba