Novosti

Zoran Šprajc 16. ožujka vraća se na TV ekrane: 'Meni je već nakon mjesec dana bilo neugodno da sam na...

Televizijski urednik, novinar i voditelj Zoran Šprajc u intervjuu za Jutarnji list još jednom je potvrdio ono što je svojim gledateljima poručio i preko društvenih mreža - da se za dva tjedna vraća u RTL Direkt

RTL TV
05.03.2020 15:14

Točnije, od 16. ožujka u 22.15 ponovno ćemo ga gledati u programu RTL-a! A osim toga, Šprajc je otkrio što ga najviševeseli u povratku,što će mu najteže pasti te kako će se odužiti Mojmiri Pastorčić koju trenutačno gledamo u RTL Direktuod ponedjeljka do četvrtka u 22.15 sati.

"Najviše se veselim tome što je vladajuća stranka odlučila datum izbora svog novog/starog predsjednika uskladiti s datumom mog povratka na televizijske ekrane, jer se ja ne smijem više izlagati stresnim situacijama, a meni bi bilo jako stresno da ne znam tko je šef u HDZ-u, Plenković ili Kovač. Najteže će mi pasti to što će do tada najvjerojatnije početi padati broj zaraženih koronavirusom pa neću imati s čim plašiti narod. Ali O.K., zato će tu biti Plenković ili Kovač", otvoreno je rekao Šprajc za Jutarnji .

Na pitanje kako će se odužiti kolegici Mojmiri, odgovara u svom stilu: "Mojmira je prije svega predivna duhovna osoba koju materijalne nagrade uopće ne zanimaju, a pogotovo ne svinjarije poput pečenih odojaka. Njoj je i duhovna i materijalna hrana isključivo posao, tako da ću joj se najbolje odužiti ako joj uza sve uredničke obaveze poklonim i još koju voditeljsku šihtu u RTL Direktu. Ako je to itko zaslužio, ona je!"

Šprajc, koji je i ove godine nominiran za Zlatni studio u kategoriji najboljeg televizijskog voditelja, priznaje da se na posao htio vratiti i ranije, ali liječnici mu to nisu preporučili. "Meni je već nakon mjesec dana bilo neugodno da sam na bolovanju jer to nije bolest koja traži da čovjek leži u krevetu, pije čaj i miruje, nego naprotiv, da se što više kreće i da bude što više aktivan", objasnio je.

Iako je proteklih godinu dana bio aktivan, pazio na prehranu i vježbao, nije uspio izbjeći svoj drugi srčani. Zato, kako kaže, osim što će nastaviti s tim zdravim navikama,planira uvesti još neke nove. "Sad ću se početi više oslanjati na svoje suradnike, a manje na sebe", kaže te dodaje kako će pokušati smanjiti svakodnevni stres.

"Ako vam je malo koronavirusa, izbora u HDZ-u, najezde skakavaca i Davora Bernardića, ne brinite - 16. ožujka na male ekrane stiže i Zoran Šprajc", poručio je na kraju intervjua.