Novosti

Zorica ostala šokirana Natašinim životom, a ona uživala u udvaranju!

Prošlo je pet dana od početka razmjene žena. Zorica je po dolasku u Zagreb bila uvjerena da će uživati, a Nataša se jako uzrujala zbog Kristinine bolesti. A hoće li nova pravila novim obiteljima donijeti nove probleme.

Press
01.12.2016 22:15

Nakon pet dana 'mučenja', Zorica i Nataša, 'zamjenske žene' u emisiji 'Mijenjam ženu', napokon su dočekale svojih pet minuta.

'Koji je to posao koji se radi 24 sata?', pitala je Zorica Marija. 'Zorica je pukla ko' kokica', rekao je Mario te je upitao što joj nedostaje. 'Fali mi živa riječ, fali mi instant muž, da sjedne samom da gleda televizor, da popije j* kavu!', vikala je Zorica na njega.

Za to vrijeme Nataša je čitala svoja pravila. 'Prvo pravilo je kućna pomoćnica, jer stvarno u ovom okruženju treba jedna žena koja bi se pobrinula oko svega, ja sam ja na izmaku svih snaga', rekla je Nataša. ' Drugo: Moje ispijanje kave i šetnje u prirodi. Malo se osjećam depresivna oko toga jer sam naviknula šetati po Jarunu i ići na kave', rekla je Nataša. 'Treće pravilo je frizer, koji mi je prijeko potreban jer u Zagrebu idem dva do tri puta tjedno kod frizera, a sad mi je već mi je kosa katastrofa, držim je u repu!', objasnila je Nataša. 'Peto pravilo što bi uvela u kući su promjene tipa da pomaknem neki stolnjak koji mi se ne sviđa. Ja ne želim biti više domaćica jer se želim posvetiti svojoj pjevačkoj karijeri i moram obnavljati svoje glasnice', objasnila je.

Zorica je poželjela topli obiteljski dom, a Mario joj je to odlučio odmah podariti uz televiziju. 'Donekle ovo sliči na moj normalan život', rekla je Zorica te dodala da je fizički bio uz nju, ali od tog obiteljskog toplog doma nema ni najave. 'U globalu ono što je trebalo biti opuštajuće prema njoj, meni je bilo zamorno. Slušati nekoga tko stalno kvoca nije najbolja stavka kako provesti večer', komentirao je Mario te joj počeo objašnjavati o 'velikanu' Tončiju Huljiću čiji se spot prikazivao na televiziji, no Zorica ga je brzo poklopila i rekla da je on još 'piškio' u pijesak dok je ona slušala Ljiljanu Nikolovsku i grupu Magazin.

Mario je Zoricu pak, odveo u obiteljski restoran. 'Dobro, jesi li ti normalan?! Jesi li ti razumio što sam ja tražila? Ja sam htjela obiteljski restoran, ovo je super, ali ovo je restoran brze hrane!', vikala je Zorica ponovno na Marija dodajući da ne znači da joj se neće svidjeti ali da to nije ono što je napisala u pravilu.

Za to vrijeme Nataša je čekala prijatelje na kavi koji se nisu pojavili. No, zato joj se počeo udvarati dečko sa susjednog stola koji joj se na kraju pridružio. 'Nisam se sjetila ni Sime, a ni Marija', komentirala je Nataša sa smijehom.

'Mislim da su u Srbiji muškarci puno otvoreniji', zaključila je Nataša te dodala da joj jedino nedostaje mala Kristina, Zoričina kćer.

Došlo je vrijeme da se Zorica i Nataša vrate svojim kućama. Nakon što su se izljubile sa svojim partnerima, upoznali su se i međusobno. 'Kasnio je po dva, tri sata, samo je mobitel imao u rukama, obiteljska večera je bila sve samo ne obiteljska večera, a i da znaš donio mi je cvijeće!', sve je Zorica otkrila Nataši te joj dala savjet da mora biti malo više zahtjevnija. Mario je iznenadio ponovno Zoricu svojim mišljenjem o njoj. 'Genijalna osoba, kvalitetna žena, i toliko mi je dobra da sam je pozvao da dođete svi troje na more kod mene', kazao je Mario Simi svoje utiske o Zorici.