Novosti

Zvijezda Hollywooda: Na televiziji ga gledamo u političkim trilerima, a u privatnom životu snima country...

Poznat po ulogama u akcijskim filmovima i serijama, holivudski glumac, a u novije vrijeme i glazbenik, Kiefer Sutherland snimio je dva country albuma

RTL.hr
23.02.2021 17:35

Sutherland je izdao svoj prvi album "Down in a Hole" prije četiri godine.Nakon toga je izdao album "Reckless & Me" kojeg je opisao kao kombinacijucountry, folk i rock glazbe tj.kao klasičnu americanu.

Prije glazbene karijere proslavio se ulogama u akcijskih serijama i filmovima, a najpoznatiji jepo ulozi agenta Jacka Bauera u televizijskoj seriji"24", a sad je zvijezda serije "Jedini preživjeli" koju možete pratiti i na RTL-u.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Sin poznatog glumca Donalda Sutherlanda rođen je u Londonu 1966. godine, ali je obitelj ubrzo preselila u Los Angeles. Devetogodišnji Kiefer, nakon razvoda roditelja, zajednos majkom otišao je u Tortonto Toronto.Kao sedamnaestogodišnjak, vratio se u Los Angeles gdje je imao i filmski debi uz oca, u komediji "Povratak Maxa Dugana".

Uslijedile su uloge u filmovima"Ostani uz mene", "Izgubljeni dječaci", "Malo dobrih ljudi", "Mladi RevolverašiI"... Glumio je u više od pedeset filmova i televizijskih serija.