Play ponuda
Play ponuda
ISKRENO PROGOVORILA

Zvijezda 'Moderne obitelji': 'Ujutro bih bila na snimanju, a popodne na dijalizi. Imala sam 16 operacija'

Problema s bubrezima ima od djetinjstva, a 2012. godine jedan bubreg donirao joj je tata

Image
RTL.HR/ 12.11.2019. u 15:54
Play ponuda

Sarah Hyland, 28-godišnja zvijezda serije 'Moderne obitelji', zbog displazije bubrega prošla je 16 operacija. O tome je otvoreno progovorila za američke medije otkrivši i kako joj je tada dan izgledao. 

Problema s bubrezima ima od djetinjstva, a 2012. godine jedan bubreg donirao joj je tata. Nažalost, nekoliko godina kasnije njezino tijelo počelo ga je odbacivati. 

"Kad se jednom podvrgneš transplantaciji, u svom tijelu imaš 'tuđu stvar'. Napravili smo mnogo testova i pokušali sve da ga spasimo, ali nismo uspjeli. Mnoge blagdane sam provela u krevetu, u bolnici", otkrila je Sarah. 

'Ujutro bih snimala seriju, a kasnije išla na dijalizu'

Dodala je kako je bila jako depresivna zbog svega što je prošla, posebno kad joj je tijelo počelo odbacivati bubreg koji je dobila od tate. Prije dvije godine dobila drugi  donirani bubreg, ovog puta od svog mlađeg brata, 23-godišnjeg Iana. 

"Ujutro bih snimala seriju, a kasnije išla na dijalizu", kaže Sarah. Tad se polako počela psihički oporavljati, a u svemu joj je podrška bio i dečko Wells Adams. "Vidio me u mom najboljem i najgorem izdanju. Sve je prošao sa mnom", zaključila je Sarah naposljetku intervjua za Self Magazine. 

A Sarah Hyland možete pratiti u seriji 'Moderna obitelj' na RTL2 u večernjem terminu, a ne propustite ni novu, devetu sezonu koja počinje ove srijede!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Subotom u 22 sata

Nataša Dangubić: I ja, kao moj lik u 'Dragim susjedima', često mislim da mi ide dobro onda kad mi uopće ne ide

Play ponuda

Više s weba