Novosti

Zvijezda 'Moderne obitelji': 'Ujutro bih bila na snimanju, a popodne na dijalizi. Imala sam 16 operacija'

Problema s bubrezima ima od djetinjstva, a 2012. godine jedan bubreg donirao joj je tata

RTL.hr
12.11.2019 15:54

Sarah Hyland , 28-godišnjazvijezda serije 'Moderne obitelji', zbog displazije bubrega prošla je 16 operacija. O tome je otvoreno progovorila za američke medije otkrivši ikako joj je tadadan izgledao.

Problema s bubrezima imaod djetinjstva,a 2012. godine jedan bubreg donirao joj je tata. Nažalost, nekolikogodina kasnije njezino tijelo počelo ga je odbacivati.

"Kad se jednom podvrgneš transplantaciji, u svom tijelu imaš 'tuđu stvar'. Napravili smo mnogo testova i pokušali sve da ga spasimo, ali nismo uspjeli. Mnoge blagdane sam provela u krevetu, u bolnici", otkrila je Sarah.


'Ujutro bih snimala seriju, a kasnije išla na dijalizu'

Dodala je kako je bila jako depresivna zbog svega što je prošla, posebno kad joj je tijelo počelo odbacivati bubreg koji je dobila od tate. Prije dvije godine dobila drugi donirani bubreg, ovog puta od svogmlađeg brata, 23-godišnjeg Iana.

"Ujutro bih snimala seriju, a kasnije išla na dijalizu", kaže Sarah. Tad se polako počela psihički oporavljati, a u svemu joj je podrška bio i dečko Wells Adams. "Vidio me u mom najboljem i najgorem izdanju. Sve je prošao sa mnom", zaključila je Sarah naposljetku intervjua za Self Magazine.

A Sarah Hyland možete pratiti u seriji 'Moderna obitelj' na RTL2 u večernjem terminu, a ne propustite ni novu, devetu sezonu koja počinje ove srijede!