Novosti

Zvijezda serije 'FBI' progovorila o porodu kod kuće: 'Ovog puta se i o meni brinulo na svaki mogući način'

Seriju 'FBI' možete gledati od utorka do četvrtka u večernjem terminu na RTL-u. Glumica Melissa Missy Peregrym, nedavno je rodila drugo dijete, a tim povodom oglasila se i na Instagramu. Malena Mela već je posjetila set serije koje je njezina mama zvijezda

RTL.hr
23.11.2022 14:15

Zvijezda serije ' FBI ', glumica Melissa Missy Peregrym , nedavno je na set serije dovela svoju kćerkicu Melu. Djevojčica je osvojila mamine kolege, ali i brojne pratitelje na Instagramu. Ponosna Melissa inače je 40-godišnja glumica i bivša manekenka, a svoju malenu donijela je na svijet deset dana prije svog 40. rođendana. Mela je stigla u lipnju i drugo je dijete Melisse i njezinog supruga Toma.

Zanimljivo je da je Melissa odlučila drugo dijete donijeti kod kuće. Maleni Otis na svijet je stigao u bolnici, no Mela se rodila u svom domu. O cijelom procesu Melissa ima samo riječi hvale, a o svemu je na Instagramu pisala dva dana poslije poroda.

"Nakon bolničkog poroda, odabrala sam drugi imati kod kuće. Odlučila sam se na porod u vodi. Inače se sve vrti oko djeteta, no ovog puta, i o meni se brinulo na svaki mogući način - prije, tijekom i poslije poroda. Podržavali su me, bodrili, navijali za mene. Bilo je puno suza, pitanja, ali i jako puno smijeha. Jako sam zahvalna što sam imala mogućnost izbora u svakom trenutku i što je Mela na svijet stigla na najsmireniji i nježniji mogući način. Ne mogu ni opisati koliko je Tom uskočio i dao mi prostora da se odmorim. Naše putovanje ni na koji način nije bilo jednostavno, no presretna sam", napisala je Melissa, između ostalog, o svom porodu kod kuće.

Ljeto je provela kod kuće sa svojom djecom, a u rujnu se vratila na set serije 'FBI'. Set, kao što vidimo, povremeno posjećuje i malena Mela.

Izvrsnu kriminalističku dramsku seriju 'FBI' možete gledati na RTL-u od utorka do četvrtka u večernjem terminu!