Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Matthew Perry

Zvijezda serije 'Prijatelji' :'Nije pošteno da sam morao prolaziti kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije'

Glumac Matthew Perry u iskrenom intervjuu progovorio je o najtežem periodu u životu

Image
Foto: Screenshot YouTube/People
RTL.hr/ 7.12.2022. u 13:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američka serija 'Prijatelji' definitivno je obilježila devedesete godine prošlog stoljeća, a uistinu je fascinantna činjenica da je i danas zadržala istu količinu popularnosti kao i u doba kad je nastajala. Zanimanje za seriju ne prestaje, pa tako danas u Americi „Prijatelje“ još uvijek svakodnevno gleda 16 milijuna ljudi čemu nisu pribrojeni online streamovi! Kultna serija itekako se gleda i u Hrvatskoj, a popularne epizode možete gledati od ponedjeljka do petka na RTL2. No, vjerovali ili ne, postoje osobe koje ovu seriju ne vole gledati, a jedan od rijetkih je glumac Matthew Perry koji je u seriji utjelovio simpatičnog Chandlera.

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", rekao je u razgovoru za CBC pa dodao:

"U jednom trenutku toliko sam se tresao da sam, ako sam se htio pomjeriti samo od police s knjigama do stola, morao to učiniti oslanjajući se o nešto. Otišlo je toliko daleko. Znate, ono zbog čega se uvijek se uvijek rasplačem je činjenica da ovo nije pošteno. Nije pošteno da sam ja morao prolaziti kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije. Oni su dobili sve što i ja, ali samo sam se ja morao boriti protiv ove stvari, i još uvijek to činim'', rekao je kroz suze.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostala je sama

Rasema iz 'Ljubav je na selu' u suzama za RTL.hr otkrila: 'Moj najdraži prijatelj tragično je preminuo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba