Novosti

Zvijezda serije 'Skandal' baca se u producentske vode

Popularna glumica i njezina kolegica Rashida Jones udružit će snage u novom filmu.

Press
04.12.2017 13:22

40-godišnja Kerry Washinghton protagonistica je serije 'Skandal'' , jednog od najpopularnijih televizijskih ostvarenja današnjice, a sada je čeka jedna potpuno drugačija uloga – ona producentska.

Riječ je o filmu temeljenom na popularnim stripovima "Goldie Vance" , a osim Kerry kao producentice, potvrđeno je da će se Rashida Jones okušati kao redateljica i scenaristica.

Goldie Vance strip

Stripovi prate Goldie Vance, 16-godišnjakinju koja želi postati poznata detektivka. Kad se uplete u otkrivanje međunarodnog kriminalnog miljea, očekuju je avanture koje nije mogla ni zamisliti.

'Veseli me suradnja s Rashidom. Fox je savršena televizijska kuća za ovaj projekt. Obećajem vam da će Goldie Vance osvojiti vaša srca! Ona je snažna, neustrašiva, znatiželjna i sarkastična heroina – upravo ono što nam sada treba'', naglasila je Kerry.

Kerry Washington

Popularna je glumica vlasnica producentske kuće Simpson Street koju je osnovala 2016. godine, pa nema sumnje da će se u ovoj ulozi dobro snaći. Tomu svjedoči i činjenica da je za svoj prvi producentski projekt, HBO-ov film 'Confirmation'' , zaradila nominaciju za nagradu Emmy.

Carrie Washington gledajte u filmu 'Tisuću riječi'', u nedjelju u 22:25 sati na RTL-u.