Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ENERGIČNA KALEY

Zvijezda serije „Teorija velikog praska“ raspričala se u showu Jimmyja Kimmela

Američka glumica progovorila je o novoj sezoni serije, ljetnom odmoru i planovima za budućnost, ali je i prokomentirala svoje objave na Instagram profilu.

Image
Foto: Instagram
Press/ 30.9.2017. u 15:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedanaesta sezone megapopularne serije počela se emitirati, a Kaley se vratila nekoliko mjeseci unazad i prepričala kako je izgledalo njezino putovanje s dečkom Karlom Cookom u Australiju. Najviše problema doživjela je u zračnoj luci prilikom sigurnosnog pregleda. Detektor za metal neprestano je upozoravao da se nešto nalazi u njezinoj torbici.

„Pitali su čija je ovo torbica. S ponosom sam rekla moja, ipak je to Gucci. Međutim, nije bila poanta u izgledu torbice, već onoga što je unutra. Zatim su ju otvorili i našli otvarač za vino. Baš sam bila iznenađena. Zatim su otvorili moju torbicu sa šminkom i tamo su našli još jedan otvarač“, kroz smijeh je prepričavala doživljaje opravdavajući se da obožava dobra vina i da zbog toga uvijek nosi sa sobom otvarač.

Image
Foto: YouTube
Image
YouTube

Osim nezgoda pri samom ukrcaju u avion, glumica se osvrnula na putovanje. „Imate onaj mali TV ispred sebe, ali uvijek vam je zanimljivije škicnuti što drugi gledaju. Pa svi gledaju „Teoriju velikog praska“, rekla je glumica, ali i otkrila kako je njoj to bila idealna prilika da vidi sebe kako izgleda na ekranu a da pri tome ne čuje svoj glas. „Jednostavno ne volim čuti svoj glas“, simpatično je rekla. Naglasila je kako se iznenadila što ljudi u avionu prate njihovu seriju. „A dobro što sad, pa moraš ju pratiti, što ti drugo preostaje. Ne možeš iskočiti iz aviona“, komentirala je glumica.

Voditelj Kimmel kratko se i osvrnuo na to što objavljuje na društvenim mrežama. Video koji je objavila zainteresirao je voditelja da ju upita gdje je to snimljeno.

„Da, to je moja kuća. Volim imati čudne stvari. Poslala sam e-mail mojoj dizajnerici interijera da bih htjela ljuljačku u kući. Htjela sam nešto u dnevnom boravku gdje bi se mogla opustiti. Super je gledati televizor i ljuljati se. Svatko tko mi dođe odmah sjedne u nju“, spremno je odgovorila Kaley.

Simpatičnu Kaley u ulozi vrckaste plavuše Penny gledajte u seriji „Teorija velikog praska“ od ponedjeljka do petka na RTL2 u 22:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostala je sama

Rasema iz 'Ljubav je na selu' u suzama za RTL.hr otkrila: 'Moj najdraži prijatelj tragično je preminuo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba