Novosti

Zvijezda 'Teorije velikog praska' i njegova supruga u Los Angeles su donijeli dašak Indije

Kunal Nayyar i Neha Kapur Nayyar obožavateljima su pokazali kako izgleda njihova zelena oaza.

Press
05.12.2017 12:21

Kunal i Neha savršenu nekretninu od 460 kvadrata pronašli su u blizini Los Angelesa nakon gotovo godinu dana portage, a u dom iz snova, prema njihovim željama, transformirali su je vrhunski dizajneri interijera koje su unajmili.

Kunal Nayyar kuća

''Neha je bila oduševljena čim je ugledala ovaj prostor, no meni se činio prevelikim. Ona je oduvijek imala oko za detalje i mislim da je otpočetka imala viziju kako će naš dom izgledati kad ga uredimo'', ispričao je glumac.

Kunal Nayyar kuća

Kunal i Neha u interijer su željeli uklopiti svoju ljubav prema prirodi, ali i zadržati dašak Indije u kojoj su oboje odrasli.

Brojne slike i šareni tepisi, police prepune starih knjiga, skulpture, kristalni lusteri i nezaobilazne figurice Budhe ono su što ovaj prostor čini doista posebnim.

Kunal Nayyar kuća

No središte njihovog doma je, kako sami ističu, tzv. soba za druženje u kojoj zajedno s prijateljima provode svaki slobodantrenutak, a u njoj se već na prvi pogled ističe veliki koncertni klavir, Kunalov dar supruzi za njezin 34. rođendan.

Kunal Nayyar kuća

''Želimo zajedno ostarjeti u ovoj kući. Imamo dobar predosjećaj da će ona biti mjesto odrastanja brojnih generacija'', naglasili su.

Simpatičnog glumca gledajte i dalje u novim epizodama serije ''Teorija velikog praska'' svakim radnim danom u 22:15 na RTL-u.