Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UVIJEK AUTENTIČAN

Božidar ovaj put - bez medalja oko vrata! 'Bitna mi je pobjeda, a ako žele vidjeti moje medalje, pokazat ću i...

Božidar želi pobijediti, a u ovoj specijalnoj emisiji 'Večere za 5 na selu' odlučio je promijeniti taktiku

RTL.hr/ 28.12.2022. u 20:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nezaboravni kuhar Božidar već ima mnogo iskustva sa snimanjima. Prošle je godine sudjelovao u 'Večeri za 5 na selu', kao i u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', a evo ga opet! Zahvalan produkciji što ga je pozvala da ponovno kuha, i to u specijalnom tjednu, odlučio je ostvariti ono što si već dugo priželjkuje - pobjedu u RTL-ovom kulinarskom showu. Promijenio je taktiku, odnosno odlučio je manje kritizirati, više jesti i tu i tamo pohvaliti (ako je nužno!) te na svom blagdanskom stolu pokazati svu raskoš.

Mnogi ga pamte i po tome što se u 'Večeri za 5 na selu' pojavio s medaljama oko vrata, što su neki ocijenili previše egocentričnim, dok Božo samo tvrdi kako je želio pokazati kako je njegov trud i rad nagrađen i u obliku kovina. Ovaj je put medalje odlučio ostaviti po strani i kuhati bez njih, a izostavio ih je i na večeri. "Ako žele vidjeti moje medalje, pokazat ću im ih", naglasio je.

"Svaka medalja ima svoje značenje, svaka medalja ima svoju priču", rekao je Božidar i dodao kako prošlog puta nije pobijedio. "Vidjelo se zašto nisam pobijedio, a to je zato što su se oni dogovorili. To samo pokazuje kakvi su oni osobe. Na kraju krajeva, kada sam ih pitao jesu li ocjenjivali jela ili mene, oni su rekli da su ocjenjivali mene", objasnio je i konstatirao kako to nije bilo fer. Prošlog puta je osvojio 17 bodova, a nada se kako će ovoga puta pobijediti. "Naravno da mi je bitna pobjeda, da dokažem da sam ja pravi kuhar", rekao je entuzijastično.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
A SVI MISLE SUPROTNO

Muke po sezoni: Makarani iz 'Večere za 5 na selu' otkrili kako biti sezonac nije tako idealno kako svi misle

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba