Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS U 20.15

Domaćica za večeru priprema krapanjski specijalitet: 'Za prste polizati!'

Radojka ima 64 godine i po zanimanju je ugostiteljska tehničarka, a za goste će kuhati u mjestu Brodarica kraj Šibenika.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 29.11.2022. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na njezinu jelovniku naći će se sastojci poput tune, kapara, hobotnice, palente, ali i čokolade  te mnogih drugih.

„Sve jedem od ovoga, a tuna i kapare će vjerojatno biti pašteta“, komentirat će Antonija, dok će Rahela reći da joj se s popisa najviše sviđa hobotnica.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Na Radojkinu jelovniku naći će se neobični nazivi jela: predjelo Samo maži, glavno jelo Plava krv te desert imena Vjeverica voli. „Mogla je biti domišljatija“, reći će Antonija, a Zoran će reći da će kreativnost ocijeniti tek za stolom.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Već će predjelo razveseliti goste, a kad gosti krenu obasipati komplimentima paštetu od tune, pitanje je hoće li ih i ostatak morskog menija toliko oduševiti. „Ovo glavno jelo još nisam jela do sad i mogu priznati, oduševilo me“, reći će Mišela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Koga će potpuno iznenaditi morske delicije i hoće li bodovno Radojka večeras prestići Mišel, gledatelji će doznati od 20.15 sati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DESERT ZA DESET

OVAKO ĆE BAKLAVA BITI NAJSOČNIJA IKAD! Tražili ste, a mi vam donosimo hit recept Ratke iz Večere za 5 na selu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba