Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli...

Na večeri kod Semre pokrenuo se jedan zanimljiv razgovor

RTL.hr/ 2.2.2023. u 10:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stigli smo do polovice dubrovačkog tjedna 'Večere za 5 na selu', a sinoć je kuhala simpatična Semra iz Zenice koja je svoje goste oduševila morskim jelima! Ukusna večera oduševila je njihova nepca, a veseli gosti Semru su nagradili s visokih 38 bodova s kojima je prešla u vodstvo.

Gosti su odmah primijetili kako je domaćica nervozna, a Dubravko je i kod Semre bio najglasniji. U jednom trenutku 39-godišnjakinja je pokrenula zanimljiv razgovor te otkrila kako je čula da je Dudo spavao s 1000 žena.

''Nije to tisuću, možda je bilo i preko tisuću. Moguće da imam strašno puno potomaka po zemaljskoj kugli, a da to ne znam. Istina je, nisam brojao, ali otprilike - oko tisuću'', priznao je Dubravko.

Tjedan je otvorio Dubravko, koji je za svoja jela dobio 32 boda, u utorak je kuhala Keti koja je dobila 35 bodova, Semra je prešla u vodstvo s osvojenih 38 bodova. Može li Katija prestići Semru te kakva će jela napraviti - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEKA JE SA SREĆOM!

Danas kuha Ana: 'Ove godine imam samo jedan plan - udaju!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba