Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji oduševljeni Marelom: 'S tobom tako veselom bio bi gušt pojesti i sirov krumpir'

Gledatelji hvale domaćicu Marelu koja je, ako je suditi po komentarima njezinih gostiju, ipak podbacila što se tiče večere

RTL.hr/ 9.2.2023. u 15:00
Play ponuda

"Vesela sam osoba kojoj su samo bitne obitelj i društvo. Najvažnije mi je u životu da su svi živi i zdravi, da se družimo, da imamo zajedničke večere, teme, izlaske, kavu…", rekla je ova 41-godišnja Dalmatinka. Djelatnica u ugostiteljstvu Marela Janko dolazi iz Tučepa, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva i znatiželje. Za svoje je goste pripremila predjelo naziva Morski pijat, glavno jelo Tučepske rolice i desert Jesenski užitak. Predjelo je dobro prošlo, glavno jelo nije oduševilo nikoga, baš kao ni desert koji je svima bio kiseo. Marela je naposljetku dobila 29 bodova i nije uspjela prestići Marina. Iako je vrlo jasno da ona neće biti pobjednica ovoga tjedna, svakako se može pohvaliti titulom najsimpatičnije kandidatkinje. To su potvrdili i ostali ovotjedni kandidati, ali i gledatelji koji na društvenim mrežama ne prestaju hvaliti ovu domaćicu.

"Vesela ženska, simpa skroz", "svaka čast, simpa si skroz", "kako pozitivna i neiskvarena ženica", "Mare, ti si tako pozitivna, sve si srdačno odradila", "što volim ovako vesele cure, predraga je", "žena je čista pozitiva", "bitna je samo tvoja vedrina", hvalili su kandidati Marelu. Možda i najsmješniji komentar bio je kada je jedan korisnik napisao da bi s njom jeo i sirov krumpir.

Večeras kuha prvostupnica ekonomije AndrijanaPrug - novu epizodu ne propustite u 20.15 sati, samo na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Štefan je iz Slovačke otišao u Njemačku, a dane mirovine provodi u Hrvatskoj: 'Tu je odlično, uživam u moru'

Play ponuda

Više s weba