Večera za 5 na selu

Gosti nisu oduševljeni glavnim jelom mladog Karla: 'Ova svinjetina je suha, a solana u Pagu je očito...

Četvrtog dana 'Večere za 5 na selu' kuhao je Karlo Hojka, najmlađi ovotjedni natjecatelj, a neka je jela pravio po prvi put

RTL.hr
2023-04-13 21:10

Spoj bukovača, svinjetine, sira i njoka čini se kao odlična kombinacija, ili je barem tako mislio Karlo Hojka , domaćin četvrtog dana 'Večere za 5 na selu' . Odlučio je napraviti međimurske popečke punjene sirom uz dodatak umaka od bukovača i njoke. No, čini se da goste njegovo glavno jelo nije oduševilo.

"Je li solana u Pagu zatvorena? Čini se da je zato što ovo nije slano", bio je direktan Borislav .

I ostali su se natjecatelji složili s njim i nadodali kako je svinjetina bila suha i tvrda. Osim što im je u glavnom jelu nedostajalo soli, ista je zamjerka 'pala' i na predjelo - namaz od čvaraka. U desertu je Jurici bilo žao potrošenog vina kojeg je Karlo koristio u preljevu za palačinke - on bi ga radije popio.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u! Epizode pogledajte i na PLAYU !

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.