Večera za 5 na selu

Josip izmamio osmijehe glavnim jelom koje je radio prvi puta u životu

Večeras je u svome domu u Đakovu Josip kuhao večeru za svoje protukandidate

RTL.hr
09.11.2022 21:30

Josip je na svoj jelovnik odlučio uvrstiti namirnice poput piletine, tikvica, paprike, svinjskog filea, ali i rogača i mnogih drugih. Na papiru jelovnik izgleda super, a vidjet ćemo kad dođe na stol", rekla je Snježana.

Josip6.jpg

Josipov jelovnik sastojao se od predjela naziva Felici pasta, glavnog jela Jesenja balada te deserta naziva Zaboravljeni okus, a otkrio je da predjelo i glavno jelo radi prvi puta. Izgled jela je bio fin, sve je bilo šareno na tanjuru i lijepo je izgledalo", rekla je Marica.

Josip Vološen

Nakon dočeka uslijedilo je predjelo, a Igor je komentirao koliko mu je bilo ukusno. Predjelo je bilo odlično, tjesteninu obožavam, piletina je dala poseban okus tome, a povrće je isto pasalo uz sve to", rekao je Igor, a Ivica se isto složio s njim. Nije bilo slano ni ljuto, baš fino blago i ukusno", kazala je Marica.

Josip je objasnio od čega se sastoji glavno jelo Jesenja balada: U glavnom jelu je pečeni svinjski file i pečena paprika te pire i pire sa zlatnim senfom", opisao je Josip.

Josip1.jpg

Okus glavnog jela je bio dobar jedino što je bilo malo previše kiseline u krumpiru, a to mi nije baš sjelo", kazala je Marica.

Stigao je i desert – kolač od rogača koji je po mišljenju Ivice bio previše jednostavan. Trebalo je staviti nešto okolo kolača, ovako je samo bio odrezan i stavljen na tanjur", kazao je Ivica.

Josip Vološen

Došlo je vrijeme za ocjenjivanje. Marica je dala Josipu osmicu zbog češnjaka koji ne voli, Ivica mu je također dao osmicu jer ga desert nije zadovoljio i bio mu je previše suh dok mu je Snježana dala desetku jer joj se sve dopalo kao i Igoru. Josip je zaradio 36 bodova i zasjeo, zasad, na prvo mjesto.

Josip Vološen

Kakvu će atmosferu donijeti Snježana gledatelji će otkriti sutra od 20.15 sati.