Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SLAŽETE LI SE?

Kandidati misle da Marko kalkulira: 'Riba sam u podznaku i zato imam taj osjećaj'

Tko kalkulira u dubrovačkom tjednu 'Večere za 5 na selu'?

RTL.hr/ 3.2.2023. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gotovo se svakog tjedna kulinarske emisije 'Večera za 5 na selu' protegne pitanje: Kome je od kandidata najviše stalo do pobjede i tko kalkulira? Nekad su odgovori vrlo jasni, a ponekad se kandidati dvoume. U dubrovačkom tjednu 'Večere za 5 na selu' poneki smatraju da je titula kalkulanta pripala najmlađem Marku, koji je kuhao posljednji. "Samim time što smo se prijavili u ovo natjecanje, svakome bi bilo lijepo da pobijedi. To je priznanje njegovoj umjetnosti", rekao je Marko tijekom kuhanja.

"Više je puta spomenuo pobjedu, mislim da sam ga savjetovala da malo splasne s time", rekla je Semra i dodala kako smatra da ipak nije kalkulirao. Ekscentrični Dubravko ne dijeli njezino mišljenje.

"Mislim potpuno obrnuto, mislim da je kalkulirao. Imam taj osjećaj jer ja sam u podznaku riba, osjećam jako dobro što se oko mene događa. S punim poštovanjem mislim da će njegova večera biti malo problematična što se tiče kreativnosti, no može iznenaditi. Nadam se najboljem", rekao je samouvjereno.

Budući da je najmlađi ovotjedni kandidat, Marko se u emisiji pravdao kako ga ljudi često znaju podcijeniti, ali se onda iznenade.

"To što sam najmlađi, ne znači da kuham najlošije. Kuhanje je moja ljubav, moja strast i vibracija", zaključio je.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEKA JE SA SREĆOM!

Danas kuha Ana: 'Ove godine imam samo jedan plan - udaju!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba