Play ponuda
Play ponuda
BLAGDANSKI TJEDAN

Kandidati puni dojmova nakon emitiranja RTL-ovih emisija, zvijezde su u svojim mjestima: 'Gledao me i Mladen ...

Već su ranije sudjelovali u RTL-ovim televizijskim projektima, a zbog mnoštva pozitivnih reakcija, na to su se odvažili ponovno

RTL.hr/ 20.12.2022. u 20:45
Play ponuda

Njima kuhanje pred kamerama nije strano jer su svi već sudjelovali u 'Večeri za 5 na selu', ali i u ostalim RTL-ovim kulinarskim emisijama poput 'Tri, dva, jedan-kuhaj!'. Treme neće biti, ali zato je dobra zabava uvijek tu. Ovotjedni kandidati sa stilom će nas uvesti u Božić jer - pripremaju se samo blagdanski specijaliteti. Pravo vrijeme za pronaći dozu inspiracije i u vlastitoj kuhinji. A ovi kandidati, osim dobre spize, puni su i pozirivnih dojmova zbog prijašnjih sudjelovanja u RTL-ovim televizijskim projektima. Naime, priznali su kako su nakon pojavljivanja u u emisijama naišli na puno pozitivnih komentara, a ljudi ih često prepoznaju na ulici.

"Nije bilo negativnih komentara. Javili su mi se prijatelji iz Osijeka, Vinkovaca, Australije, Kanade, SAD-a, Njemačke. Gledali su me prijatelji otamo, imam ih svugdje", rekao je domaćin Mario. Pohvalio se kako ga je u emisiji prije nekoliko mjeseci gledao i prijatelj Mladen Grdović. "Bio je zadovoljan", naglasio je.

Anđelko je pak sudjelovao u primoštenskom tjednu i također ima samo pozitivne dojmove.

"Bila sam poprilično iznenađen reakcijama. Nevjerojatno je koliko nas gledaju i javljaju se", rekao je.

Duška se ne može načuditi tome kako ju često zaustavljaju na ulici. "Najbolji mi je bio momak na motoru. Naglo je zakočio kako bi se slikao samnom. Fotografiju je poslao supruzi", našalila se Duška i dodala kako joj se često obraćaju kada čeka u redu za blagajnu.

"Prepoznaju nas. Da, da", zaključila je Lorenta zadovoljno.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ajoj

Goga i Nikola uživaju u međusobnom podbadanju: 'Ovdje mi je neprepoznatljiv, inače je društvenjak i brbljav'

Play ponuda

Više s weba