Play ponuda
Play ponuda
SVESTRANA ŽENA

Ana: 'Nije bitno ako ne pobijedim, zabavit ćemo se i ostat će nam lijepa uspomena'

Vlasnica OPG-a, krojačica i vinogradarka Ana dolazi iz mjesta Donja Stubica, a vlasnica je prekrasnog vinogradarskog imanja smještenog u srcu Zagorja u Pustodolu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 19.7.2019. u 12:00
Play ponuda

„U slobodno vrijeme bavim se vinogradarstvom i uzgojem sibirskih borovnica. Meni su moji roditelji ostavili vinograd, a s obzirom na to da su me naučili kako se u njemu radi, dalje ga obrađujem. U mom vinogradu ima oko deset sorata cijepljenog grožđa - to je moj tata zasadio, a ja dalje nastavljam s tim“, rekla je Ana i naglasila kako joj je bavljenje vinogradom promijenilo život nabolje te otkrila zašto se prijavila u show „Večera za 5 na selu“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Želim promovirati naše lijepo Zagorje, malo da upoznam ljude, da se zabavimo i možda i pobijedim - tko zna?! Ako ne pobijedim, uopće nije bitno, proveselit ćemo se i zabavljati. Bit će to lijepa uspomena“, rekla je Ana koja na svom imanju ima jukebox i kaže da je ta „stvar“ uvijek uključena.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Hoće li Ana svojim izborom jela prijeći u vodstvo i biti pobjednica zagorskog tjedna - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Svestrana umjetnička duša

Umjetnica Duška Zaninović i njezin suprug sami napravili kuću u Bilicama: 'Ja sam je dizajnirala, on izgradio i zajedno smo je uredili našim rukotvorinama'

Play ponuda

Više s weba