Play ponuda
Play ponuda
PRIJATELJSTVO IDE KROZ ŽELUDAC

Antun o svom najdražem hobiju: 'Stekao sam puno prijatelja preko kuhače'

Umirovljenik Antun dolazi iz Varaždina, no svaki slobodan trenutak provodi na imanju uz Dravu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 14.10.2020. u 18:00
Play ponuda

Rado piše i dijeli recepte i uvijek iznova voli dokazivati svoje vještine u kuhinji pa je i to jedan od razloga što se prijavio u 'Večeru za 5 na selu'. „Jako je teško nešto reći o sebi jer svi imamo lijepo mišljenje o sebi. Mislim da sam u redu; nemam nekakvih neprijatelja, imam dosta prijatelja. Po svemu onome što me okružuje i  reakcijama ljudi oko sebe, mislim da sam u redu“, kaže Antun i otkriva kako je počela njegova velika ljubav prema kuhanju.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kako mi se bližila mirovina, sve sam više kuhao. Listaš knjige, pa pokušaš ovo ili ono, pa sam se na internetu priključio jednoj grupi i to mi je postao nekakav hobi. Stekao sam puno prijatelja preko kuhače, organiziram druženja, znamo se naći kod mene tu na Dravi ili otići nekamo. Osim kuhanja, volim se družiti, upoznavati ljude, okupljati ih oko sebe, volim prirodu - biti na rijeci, vodi, u šumi... U gljivarskom sam društvu u Čakovcu i često smo u šumi, a poslije toga se, naravno, družimo - izvadimo svoje pinklece i podijelimo to što imamo“, kaže Antun koji se najbolje osjeća kad je u svojoj kući uz Dravu.  

Image
Foto:
Image

„Otkako znam sa sebe, sanjao sam da ću imati kuću na vodi i u šumi - nema mi bolje kombinacije. I kad mi se ukazala prva prilika, kad sam našao jedan komad zemlje u šumi uz Dravu, uspio sam ga kupiti i malo po malo uređivati. Svaki komad drveta i kamena nabavljen je s ljubavlju i strašću i posebno sam pazio da bude najbolje u ograničenom budžetu“, kaže Antun koja voli izazove i natjecanja.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U show sam se prijavio jer volim izazove, a i upoznao sam neke nove ljude, i to ostaje zauvijek. Želim nešto malo pokazati i naučiti, natjecanje je isto sastavni dio života“, zaključio je simpatični umirovljenik, koji ima suprugu i dvoje djece.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI KANDIDATI

Što nas čeka ovog tjedna 'Večeri za 5 na selu': 'Petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti'

Play ponuda

Više s weba