Play ponuda
Play ponuda
AMATERSKI GLUMAC

Franjo: 'Živim s velikom obitelji, ali kad ti trebaju, nema žive duše'

Tjedan završavamo u Međimurskoj županiji u mjestu Pribislavcu, gdje se smjestio jedini ovotjedni kandidat među damama - električar Franjo, koji obožava kuhati i glumiti u amaterskom kazalištu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 5.7.2019. u 10:00
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Po zanimanju sam elektroinstalater, a moja je velika ljubav kazalište. Pišem tekstove, vodim dramsku skupinu, postavljam tekstove i to mi čini veliko zadovoljstvo. Kazalištem sam se počeo baviti prije dvadeset godina igrom slučaja - tražila se uloga velečasnog u jednoj predstavi koju nije svatko želio prihvatiti zbog same uloge, odnosno funkcije. Jedna od najvećih i pouzdanih glumica je moja kći, ali ona nema nikakvih privilegija u odnosu na ostale glumce, dapače, prema njoj sam stroži nego prema ostalima“, kaže Franjo, a njegova kći Aleksandra dodaje: „Mislim da moj tata ne glumi privatno - ako ima neko mišljenje, on će ga iznijeti, direktan je i iskren.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Franjo obožava kuhati i jako drži do tradicije, no postoje još neki razlozi zašto je odlučio sudjelovati u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“. „U show sam se prijavio zbog toga što volim kuhati, a i interesirao me način rada televizijskih ekipa u odnosu na kazališne. Bio mi je izazov vidjeti s kojim se problemima oni susreću u odnosu na moje da bi mogli pomoći u mom iskustvu“, rekao je Franjo koji je ponosan na svoju veliku obitelj.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Živim sa suprugom, sinom i kćeri, koja se udala pa je s nama i zet, a često je s nama i sinova cura. To je velika familija u malom, a kad ti trebaju, nema žive duše“, u šali kaže Franjo dok je pripremao svoj jelovnik za večerašnju gozbu.

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Admira i Elizabeta

Play ponuda

Više s weba