Play ponuda
Play ponuda
Najmlađa natjecateljica tjedna

Godine nisu važne ako netko zna i voli kuhati, a pravi primjer za to je Gabrijela!

Vesela i uvijek nasmijana studentica htjela je isprobati nešto novo pa je odlučila prijaviti se u kulinarski show 'Večera za 5 na selu', a sada se nada kako će se njezini gosti osjećati ugodno u njezinom domu.

Image
Press/ 11.7.2019. u 12:00
Play ponuda

Gabrijela Sabljo, mlada studentica iz Čepina, u blizini Osijeka, studira rani i predškolski odgoj jer obožava djecu i puno radi s njima.

U slobodno vrijeme voli se rolati, igrati s djecom i šetati svog psa Maxija. Osim toga, Gabrijela je odmalena naučila puno recepata od svoje bake i mame pa često kuha i voli kuhati. Većinom priprema delicije za svoju obitelj, koja je ujedno i njezin najveći kritičar.

Image
Foto:
Image

Jako voli tradicionalna turska i slavonska jela, no ne boji se kušati nove recepte. Obično priprema tjesteninu s različitim vrstama umaka, a priznaje da je loša u desertima i zato ne pravi često kolače, no nada se da će se njezinim gostima svidjeti ono što će im pripremiti. Iako ju je obitelj potaknula da se prijavi u show, ni sama nije dvojila oko te ideje.

„Motivi za prijavu su mi bili zabava, kušanje novih jela i upoznavanje novih ljudi“, priznaje Gabi, koja vjeruje da njezine godine nisu važne kada je riječ o pripremi ukusne večere.

Image
Foto:
Image

Što će Gabrijela pripremiti i hoće li se to svidjeti njezinim gostima, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI KANDIDATI

Što nas čeka ovog tjedna 'Večeri za 5 na selu': 'Petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti'

Play ponuda

Više s weba