Play ponuda
Play ponuda
RAVNOPRAVNA RASPODJELA

Jasna: 'Ja sam glavna u kuhinji i zato se suprug više bavi djecom'

Domaćica Jasna dolazi iz Tenje, majka je petero djece, koja se brine o svemu u kući. Voli cvijeće i u vrtu uzgaja sve vrste voća i povrća, a prije je radila zlatovez.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 12.7.2019. u 12:00
Play ponuda


„Imam 42 godine, završila sam srednju ugostiteljsku školu za kuhara, iako to nikad nisam radila. Šest sam godina na rodiljskom dopustu, imam tri curice i dvoje velike djece. Sad mi i odgovara biti samo mama zato što su takva vremena kakva jesu, djecu se mora držati pod kontrolom. Djecu nastojim odgajati da se ne boje zmija, zubara, injekcije, policije i takvih stvari. Ja sam glavna u kuhinji, a suprug je više s djecom, tako smo se nekako rasporedili“, kaže Jasna koja je prije radila zlatovez, a može se pohvaliti i prekrasno uređenim dvorištem.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

 „Imamo stara kola, koja je suprug nešto prilagodio, iza imamo mali vrt, travnjak… To je pravi baranjski ambijent, tata mi je poklonio kola koja su se nekad koristila za, na primjer, prijevoz kojekakvih poljoprivrednih dobara, za neke fešte, svatove. Možda će jednog dana moje dijete reći da se želi u svatovima provozati u njima. U voznom su stanju, samo što nemamo konja“, kaže domaćica koja se u show prijavila ponajprije zbog novog iskustva i dobre zabave, no ne krije da bi voljela pobijediti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Oduvijek kuham, to volim i nije mi problem - svaki dan dva sata minimalno odvojim za kuhanje. Volim eksperimentirati u kuhinji, ali moram prvo vidjeti recept kako bih procijenila odgovaraju li mi namirnice ili začini“, zaključila je domaćica Jasna koja će svojim specijalitetima zatvoriti slavonski tjedan.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ivan Matas (25), Solin

Play ponuda

Više s weba