Play ponuda
Play ponuda
Voli se natjecati

Kuhinja je njezino carstvo: „Prijavila sam se iz znatiželje, ali sad ne vidim razlog zašto ne bih išla do kraja“

U današnjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' gledatelji će imati priliku upoznati simpatičnu knjižničarku iz Osijeka koja je pročitala na stotine knjiga, a gotovo toliko i recepata pa će večeras svojim gostima predstaviti jedan tradicionalni jelovnik.

Image
Press/ 9.7.2019. u 12:00
Play ponuda

Tihana Varga Pavić dobro zna kako je temelj svakog dobrog slavonskog jela, osim masti, naravno, čuvena slanina. Tako će je ona večeras koristiti u svojim jelima za koja se nada da će se svidjeti njezinim gostima. Iako se u show nije prijavila zbog pobjede, kada je natjecanje krenulo, počela je drugačije razmišljati.

„Na 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se iz znatiželje, iz ljubavi prema novim aktivnostima i želje da iskusim nešto novo. Pobjeda mi u početku nije bila u planu, ali sad ne vidim razlog zašto ne bih išla do kraja“, priznala je Tihana, koja će večeru pripremati u svom, kako ga ona zove – ljubičastom carstvu.

Image
Foto:
Image

„Ljubičasta mi je najdraža boja, a ljubičasto carstvo je moja kuhinja. Ondje provodim najviše vremena“, istaknula je knjižničarka koja svoje slobodno vrijeme, kada ne kuha, voli provoditi čitajući knjige, vozeći bicikl i, naravno, igrajući se sa svojim dvogodišnjim sinom.

„Volim djecu i, kako radim u školi, posao knjižničarke obuhvaća i rad s djecom. Zajedno izrađujemo origami, čitamo knjige i radimo druge zanimljive aktivnosti. Od malena volim knjige i u osnovnoj školi sam uvijek imala popunjenu iskaznicu za knjige i svi su me špotali, ali ja se nisam dala i to je nekako preraslo u moju veliku ljubav i posao“, objasnila je Tihana.

Image
Foto:
Image

Kakvu će večeru pripremiti ova simpatična knjižničarka i hoće li oduševiti svoje goste, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Kristijan Vrban (38), Belica, Čakovec

Play ponuda

Više s weba