Play ponuda
Play ponuda
Pozitivan stav

Marija Vukoja ima osmijeh na licu, čak i kad u srcu krije tugu: 'Moj je moto – živi danas kao da ćeš sutra umrijeti!'

Uvijek vesela i nasmijana domaćica iz Pleternice pravi je primjer kako pozitivan stav može olakšati i promijeniti život.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 5.10.2020. u 18:00
Play ponuda

Marija Vukoja je zabavna i komunikativna osoba koja obožava humor i voli se šaliti pa joj zasigurno neće biti teško zagrijati atmosferu za stolom.

„Za mene često kažu da sam 'opičena', a ja se nadam da to misle u pozitivnom smislu. Nikad nisam tužna i uvijek sam vesela i nasmijana“, priznaje Marija kojoj najveću radost predstavljaju njezina djeca.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Imam troje djece, a moja carica Marica je rođena sa srčanom manom, rodila se s pola srca i već je bila na pet operacija. Jako sam ponosna na nju, ali i na sebe što smo izdržale taj put i ja računam da je ona najzdravija na svijetu jer se trudim biti pozitivna. Obitelj mi je jako bitna, kad ih ujutro vidim zdrave, nasmijane i vesele to mi je najdraže na svijetu!“, kaže Vukoja koju je borba za zdravlje kćeri naučila što je najvažnije u životu.

„Živimo za danas jer sutra tko zna što će biti… Treba biti pozitivan i živjeti danas kao da ćeš sutra umrijeti, to je moj moto“, ističe domaćica iz Pleternice koja se u show prijavila zbog supruga, ali i dobre zabave.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavila da suprugu dokažem kako znam i mogu dobro skuhati sve, iako ne jedem voće i povrće. A od showa očekujem da se lijepo provedemo, družimo i veselimo“, kaže Marija koja će probiti led u slavonskom tjednu te će prva pripremati večeru za još nepoznate joj goste.

„Imam malu tremu jer sam ja domaćin, bit ću opuštenija u gostima. A nadam se da će mi na večeru stići gosti koji vole puno pričati, baš kao i ja, a ne neki koji sve zamjeraju ili su previše kritični“, otkriva Marija čiji korijeni potječu iz Bosne pa najčešće priprema bosanske delicije koje obožava.

Hoće li se gostima svidjeti domaćica Marija i njezina jela, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U nedjelju u 20 sati

Branko ili Mišo? Zagorac koji je životni uzor našao u omiljenom Dalmatincu

Play ponuda

Više s weba