Play ponuda
Play ponuda
Bivši policajac

Mile iskreno: 'Neće biti lako budućim dečkima mojih cura, proći će dobru torturu'

Bivši policijski inspektor Mile Perkov dolazi iz Tribunja, značku je zamijenio mikrofonom, a danas i kuhačom! Otkriva kako je ponosan otac tri djevojčice, tko ga je naučio kuhati te zašto se prijavio u show 'Večera za 5 na selu'

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 8.9.2020. u 16:00
Play ponuda

„Bavim se estradom, prije sam bio inspektor za narkotike. Po danu su pjevali meni, navečer ja njima da bi potom shvatio kako se više ne mogu dovoljno naspavati pa sam se uhvatio samo pjevanja“, kaže Mile i otkriva kako je se odlučio početi baviti samo glazbom.  

Image
Foto: Facebook/privatni album
Image
Facebook/privatni album

„Dok sam radio na narkoticima, već sam se tada aktivno bavio glazbom, u smislu sviranja zabava i snimanja ploča - kako za klapu, tako i za bend. Jednom sam svirao na jednoj djevojačkoj zabavi i ta je cura bila toliko zadovoljna da me pozvala da joj sviram i na svadbi. Kad je svom budućem mužu rekla da je uzela mene, on je umro od smijeha i rekao: On me uhapsio dva, tri puta do sada“, rekao je Mile i ponosno naglasio kako je sretan u braku i ponosan otac.

„Sretno sam oženjen. Supruga mi se zove Maja, imam troje prekrasne djece; Gabrijelu, Lauru i Paolu. Budući da sam se odlučio baviti glazbom, tim poslom koji je većinom poslijepodnevni i noćni, a supruga ujutro radi - ja sam ujutro mama. Često mi dopadne praviti kečkice, češljati djecu, prati robu, suđe, napraviti ručak, to mi je svakodnevica. Dijelom sam čak i očajna kućanica, ali ne pada mi teško zato što se svaki posao danas podijeli, pa tako i taj“, kaže Mile dok pokušava zamisliti kako će to izgledati kad mu kćeri odrastu.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Jednog dana kad počnu izlaziti i družiti se s dečkima, neće tim dečkima biti lako, proći će dobru torturu. Ali svjestan sam i toga da sam i ja izlazio s nečijim kćerima pa se nadam da će moje kćeri naći dobre dečke kao što sam i ja bio“, kaže Mile i naglašava kako ga nitko nije učio kuhati, nego je sve sam isprobavao, a ne može sa sigurnošću reći tko je od ovotjedne ekipe najbolji.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se zato što volim upoznavati nove ljude - volim kuhati, volim se družiti, volim se predstaviti… Bavim se glazbom, kamera mi nije strana, ali volim ovakve izazove i nisam nikad kuhao javno pa me zanimalo kako to izgleda. Prvi dan kad sam vidio ekipu, shvatio sam da svi imamo podjednake šanse pobijediti jer smo dosta otvoreni i mislim da će svatko biti originalan na svoj način. Mislim da neće biti loše večeri pa ne bih pretpostavljao tko će pobijediti - svi imamo podjednake šanse i odlučivat će sitni detalji“, zaključio je Mile.

Kako će kuhati Mile ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u - u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Andrija Buković, 27 godina

Play ponuda

Više s weba