Play ponuda
Play ponuda
TAMO GDJE JE SRCE

Mirjana: 'Mogla sam živjeti u Americi, no meni je najljepše u Tršću'

Ugostiteljica Mirjana s ponosom kaže kako nikad ne bi živjela nigdje drugdje nego u Tršću, gdje sa svojim sinom Edvardom iznajmljuje apartmane, a oboje su se prijavili i u show 'Večera za 5 na selu'. Najviše voli pripremati tradicionalna goranska jela, a rado sprema i sve ono što njezini unuci požele.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 22.9.2020. u 18:00
Play ponuda

„Imam kćer i sina; kći ima dvoje djece, a sin ima jedno“, rekla je ponosna baka Mirjana čiji sin Edvard živi s njom i jedan je od ovotjednih kandidata.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Turizmom se bavim već 36 godina, no 20 godina živim od toga. Prije sam radila u računovodstvu u trgovačkoj firmi, a poslije sam se počela baviti ugostiteljstvom. Preuzela sam skijalište i vidjela sam da mi bolje odgovara ugostiteljstvo tako da sad imamo usluge u domaćinstvu sa smještajem“, kaže ugostiteljica i priznaje kako nema baš vremena za hobije.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Dok sve pospremiš, počistiš, pripremiš, ispratiš goste da budu zadovoljni, ostane mi malo slobodnog vremena“, kaže i dodaje: „Rano se budim, u pet sati, u šest sati sam već u vrtu. Tada je malo hladnije pa se može raditi, plijeviti i okopavati. Poslije kad ugrije, idem u kuću spremati marendu, ugostiti sve, podijeliti doručak. Iza toga ručak, večera i sve kako slijedi. Nikad ne bih živjela negdje drugdje. U dvadesetim sam se godinama vratila i opredijelila da ću tu ostati iako su mi roditelji bili u Americi, a brat u Njemačkoj, no meni je tu najljepše. 

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Admira i Elizabeta

Play ponuda

Više s weba