Večera za 5

Mirjana: 'Od pobjede su mi važniji dobro druženje i sklapanje prijateljstva'

Simpatična gospođa Mirjana rodom je iz Čakovca, a na otoku Krku pronašla je svoj drugi dom. Ponosna je na svoj kraj pa će gostima poslužiti svoja omiljena međimurska jela, a ne krije da je vrlo samouvjerena kad je o kuhanju riječ.

RTL.hr
30.10.2020 18:00
Mirjana Vugrinec

Iz Čakovca sam 2000. došla na Krk, odnosno mjesto Šilo, gdje već živim 21 godinu. Na Krku je najljepše što si možeš organizirati vrijeme; posao islobodne aktivnosti... Majka sam troje prekrasne djece, bavim se iznajmljivanjem apartmana i masažom. U apartmanima radim sve; čišćenje, pranje, peglanje i kompletno održavanje. Godine 2015. polagala sam za klasičnu masažu, poslije toga za wellness terapeutkinju i nekoliko sam sezona radila kao maserka klasične masaže ", kaže Mirjana i otkriva zašto se odlučila prijaviti u 'Večeru za 5 na selu'.

Mirjana Vugrinec

U show sam se prijavila zato što volim kuhati i uživam u tome. Za sebe ovaj tjedan očekujem dobar provod, upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstva, a možda i pobijedim! Iako mi je svejedno, bitno mi je da sam sudjelovala u showu i družila se."

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!