Play ponuda
Play ponuda
ZAVRŠNICA U ČERVARIMA

Mladen: 'Možda i zaplešemo večeras, a možda i upecam kojeg komada'

Simpatični Mladen Vidulin ima 51 godinu, radi u kamenolomu, a gledatelji su ga već upoznali u showu 'Ljubav je na selu'. Večeras se nada dobroj zabavi i otkriva kako mu pobjeda nije najvažnija.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 18.9.2020. u 18:15
Play ponuda

„Osim što radim u kamenolomu, bavim se s poljoprivredom, a imam i ovce. Imam dosta imanja, samo ne obrađujem sve, obrađujem nekoliko njiva koliko mogu jer kad sam na poslu, ne stignem sve“, otkriva Mladen i dodaje kako mu je živjeti sam na velikom imanju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Već tri godine živim sam, mama, tata i teta koja je živjela s nama su umrli, imam jednu sestru, koja živi u Sv. Petru. U početku mi je bilo teško, ali onda se naučiš živjeti sam“, kaže Mladen i otkriva zašto se nikad nije ženio.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Volim životinje; i ovce, i pse, i mačke, sve volim, a pogotovo volim žene! Nije mi bila sila ženiti se jer kad god bih došao doma, uvijek je sve bilo spremno pa me nije povuklo da se ženim. Ali sad vidim da bih se morao oženiti da imam sve spremno i da ne mislim hoće li mi negdje otići ovce ili će neko drugo živinče biti bez vode i gladno“, kaže Mladen i dodaje kako kuha od malih nogu te kandidatima priprema pravu istarsku večeru.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Nisam se prijavio u 'Večeru za 5 na selu' da bih pobijedio, nego više da upoznam društvo i da mi bude zabavno. Kandidatima pripremam i neko iznenađenje, možda i zaplešemo večeras, a možda i upecam kojeg komada“, zaključio je Mladen.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte po ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ivan Matas (25), Solin

Play ponuda

Više s weba