Večera za 5

Nakon 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Tomislav Kosar stiže u 'Večeru za pet na selu': Njegova avantura umalo...

Nakon pokušaja u emisiji "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Tomislav Kosar stigao je u "Večeru za pet na selu"! Poput Ivana i Tomislav će biti jedan od onih koji će obilježiti tjedan i to avanturom koja je zamalo završila kobno. Dok je cijepao drva, sjekirom je posjekao ruku.

RTL Exkluziv
01.11.2020 19:00

"Eto ljudi, ja sam vrhunski pijanist, i diplomirao sam i magistrirao klavir, svirao sam u Londonu, Italiji, Austriji, a kao ulični svirač iskazao sam se u Ženevi, Beču, Grazu, Ljubljani. U raznim gradovima sam se okušao, nema pozicije gdje sam stao, a da mi nije išlo, jednostavno stanem sviram", otkriva pijanist Ivan Škreblin .

Ovaj majstor crno bijelih tipki jedan je od protagonista RTL-ova showa "Večere za pet na selu" , a naše kamere posjetile su ovog neobičnog kandidata koji je show začinio humorom i pomalo čudnim situacijama.

"Ja uopće zbog kamera nisam bio nervozan niti malo, ja sam bio nervozan zbog situacija, zbog ljudi, ja sam se htio zbog tih 5 ljudi potrudit, ja sam se trudio, oni dolaze meni - gosti! Htio sam se pokazati kao dobar domaćin, nažalost mi nije potpuno uspjelo."

Kao i u umjetnosti, Ivan je dao cijelog sebe. No toliko je razmišljao hoće li uspjeti da tijekom večere nije bio raspoložen za razgovor.

A ako mislite da vam je ovaj plavušan poznat, u pravu ste! Nakon pokušaja u emisiji "Tri, dva, jedan - kuhaj!"Tomislav Kosar stigao je u "Večeru za pet na selu" ! Poput Ivana i Tomislav će biti jedan od onih koji će obilježiti tjedan i to avanturom koja je zamalo završila kobno. Dok je cijepao drva, sjekirom je posjekao ruku.

"Živ i zdrav.Dobio sam malo šavova, četirišava... I katastrofa", ističe Tomislav.

No nije sve tako crno, Tomislav je u drugom televizijskom nastupu itekako uživao. Smijao se i slagao sa svima, ponajviše s Lukrecijom.

Je li se zaista rodila neka ljubav ili samo prijateljstvo? Jesu li i ocjene bile pozitivne kao odnosi? Tko je Tomislavu uskočio u pomoć i kako se Ivan na kraju snašao pred kamerama? Sve odgovore možete otkriti u "Večeri za 5 na selu" koja je na rasporedu od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

"Narode gledajte iduće emisije! U idućim emisijama možemo očekivati među, ne bih se usudio reći najjači humor dosad u što ste vidjeli večeri za pet, ali bih se usudio reći među najvećim humorima općenito", zaključio je Ivan.