Play ponuda
Play ponuda
'Mama, ti to možeš'

Nikolinu djeca prijavila u show: 'Obitelj me nagovorila na sudjelovanje, nadam se da ću preživjeti kuhanje pred kamerama'

Simpatičnu Varaždinku Nikolinu Flegarić oduvijek je zanimalo kako je to sudjelovati u RTL-ovu kulinarskom showu, a onda se ohrabrila na taj potez te u emisiji želi promovirati zdravu prehranu

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 15.10.2020. u 18:00
Play ponuda

Nikolina dolazi iz Varaždina, po zanimanju je tekstilna inženjerka, no trenutno radi u trgovini zdrave prehrane, čija je i vlasnica.

„Trgovinu sam otvorila prije četiri godine zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Valentinom. A kako mi je kći intolerantna na laktozu i gluten, zdrava prehrana mi je jako važna“, kaže Nikolina koja u emisiji želi promovirati bezglutensku prehranu i zdrav život, a prijavu su inicirala djeca.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prijavila sam se iz velike znatiželje, a obitelj me nagovorila, posebno djeca, jer smatraju da dobro kuham i da sam dovoljno hrabra da se odvažim na takvo iskustvo. Rekli su mi: 'Mama, ti to možeš'. Od sebe očekujem da preživim ovaj tjedan, a očekujem i dobru zabavu. Mislim da neću pobijediti jer je konkurencija žestoka, ali zato mi je zagarantirano bar peto mjesto“, ističe nasmijana Varaždinka koja voli tradicionalna jela, ali i eksperimentirati s novim jelima i receptima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Moderne namirnice poput heljde, tapioke, agar praha, batata ili avokada često se nalaze na njezinu jelovniku, a slični će se sastojci pronaći i na tanjurima koje večeras priprema za Sonju, Karmen, Gogu i Antuna.

Kad ne radi ili ne kuha, Nikolina svoje slobodno vrijeme obožava provoditi u vrtu jer joj je to najbolji način opuštanja.

„Od proljeća do zime boravim u vrtu, obožavam prirodu, volim svoj vrt, volim vrtlariti, a najviše se volim izležavati na svojoj terasi i to mi je odmor za dušu“, priznaje Varaždinka.

Nikolina će svojim gostima danas pripremiti večeru bez glutena i laktoze, što će se Gordani sigurno svidjeti, a hoće li i druge natjecatelje oduševiti nešto modernije namirnice – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Brak na prvu

Mislav Pajdaković: 'Tražim točno određeni tip djevojke i prvi dojam mi je jako važan'

Play ponuda

Više s weba