Play ponuda
Play ponuda
BIVŠI POMORAC

Šibenčanin Milko: 'Obišao sam cijeli svijet i svuda su žene lijepe'

Milan Ercegović iz Šibenika bivši je pomorac koji sada uživa u zasluženoj mirovini, otkriva koja je najljepša zemlja koju je posjetio te što misli tko će od njegove ekipe pobijediti u „Večeri za 5 na selu“.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 10.9.2020. u 18:00
Play ponuda

„Bavio sam se pomorstvom; radio sam kao mehaničar za dvije, tri dobre kompanije i brodom obišao cijeli svijet. Na more sam išao iz razonode, razonoda je prešla u naviku, a kad sam se oženio - navika u potrebu. Morao sam ići, kako bi ljudi rekli, trbuhom za kruhom“, kaže Milan i nastavlja koliko voli svoj Šibenik: „Zaista volim ovaj grad i patio sam za njim kad sam bio na brodu. Ovo je grad koji ima dušu, to je grad Arsena Dedića, Vice Vukova, Miše Kovača, Dražena Petrovića, Fausta Vrančića..., a Hrvatska je najljepša zemlja u kojoj sam bio.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad je o ženama riječ, kaže kako ne zna čije su žene najljepše na svijetu zato što smatra da su sve lijepe, a potom otkriva tko ga je naučio kuhati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Neke sam stvari naučio od svoje matere, koja je izvrsna kuharica. Znam svašta spremiti, a koliko je to kvalitetno, to će gosti odlučiti večeras... Sad kad mi daju jedinice svi“, kaže u šali Milko kojeg je kći prijavila u emisiju, a očekuje li da će pobijediti, iskreno kaže: „Niti jednog trenutka nisam osjećao kao da ću ja pobijediti. Došao sam zbog zabave, upoznao sam ostale sudionike, dobri su i jako mi je lijepo s njima“, zaključuje Milko.

A kako će Milko danas kuhati, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ od 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Legenda iz Čabra

'Celebrity' Davor u velikom problemu: 'Nemoguće je da sam gay, ali nisam više macho, Tina je šefica!'

Play ponuda

Više s weba