Play ponuda
Play ponuda
U BRAKU SU 16 GODINA

Simpatična Sonja: 'Suprug mi je najveća potpora, često me razveseli večerom, vicevima i razgovorom'

Sonja Lončarić radi kao ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe, a za sebe kaže da je pozitivna i vedra osoba, koja voli zabavu i druženje tako da je to jedan od razloga što se prijavila u show.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 12.10.2020. u 18:00
Play ponuda

„Ravnateljica sam postala spontano. Nakon dugo razmišljanja i traženja sebe - tu sam se našla. Vidim se u skrbi za starije; volim komunicirati s njima, volim im pomagati, dobro im skuhati, volim da su veseli, zadovoljni, sretni...“, kaže Sonja koja se jako mlada udala.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Živim sa suprugom Josipom s kojim sam u braku 16 godina i sa 14-godišnjom kćeri Rebekom. Pokraj mene žive moj tata i njegova žena tako da imam veliku potporu, i to mi jako puno znači“, kaže i nastavlja: „Puno smo godina u braku, ali bilo je i teških vremena jer je među nama dosta velika razlika u godinama, ali našli smo se. U nekom periodu mog života trebala mi je potpora i neka stalna čvrsta osoba i to sam našla sve u Josipu. Suprug me voli razveseliti s dobrom večerom jer odlično kuha - naučila sam kuhati i od njega jer sam dosta mlada došla za snahu. Razveseli me dobrom večerom, dobrim vicevima, razgovorom...“, otkriva Sonja i dodaje zašto se prijavila u show.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Vedra sam, vesela, dosta opuštena, nisam možda dosljedna, a i nekad sam čangrizava - kao sve žene. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se zato što mi je to novi izazov, a i s obzirom na to da je današnja situacija takva kakva je, ovih pet, šest dana dođe mi kao neki godišnji odmor. Voljela bih pobijediti, ali nije ni bitno ako i ne pobijedim.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV JE NA SELU

Jack Vukoja (51), Wallan (Melbourne), Australija: 'Ja sam više za povjerenje, što je suprotno od avanture'

Play ponuda

Više s weba