Večera za 5

Simpatični kuhar iz Tršća: 'Motori su moja strast'

Edvard Jurković se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio s mamom Mirjanom, a zajedno iznajmljuju i apartmane u Gorskom kotaru. Simpatični kuhar voli izlaziti i družiti se s prijateljima.

RTL
24.09.2020 18:00

Rođen sam u Postojni u Sloveniji, no odmalena živim tu, gdje sam išao i u školu. Srednju sam školu završio u Rijeci, no ne sviđa mi se gradski život. Ta gužva, zrak nikakav - tu je ljepši zrak, a i ljepše je živjeti na selu", kaže Edvard i otkriva da voli raditi s mamom te da se baš lijepo slažu.

Edvard Jurković

Mami sam od velike pomoći, pogotovo kad je o drvima riječ - drva nikad dosta kod nas u našem kraju. A kad meni treba pomoć, pomogne i ona meni, uvijek smo tu jedan za drugoga", otkriva i dodaje da ga je mama mnogo toga naučila kuhati, ali i da se ponekad sam snalazio.Kad vas netko baci u vatru, onda se snalazite. Ako i ne znaš, moraš naučiti", iskreno kaže i otkriva kako uz kuhanje ima još neke zanimljive hobije!

Edvard Jurković

Motori su moja velika strast i ljeti je ljepše na motoru nego u zatvorenom autu s klimom. U motorističkom sam klubu već 14 godina i družimo se kad god imamo vremena", zaključuje Edvard.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!