Večera za 5

Stjepan: 'Nakon moje večere porast će mi cijena, ići ću po kućama i nuditi recepte'

Profesor tjelesnog odgoja iz Vinkovaca na Bosutu ima splav na koji dolaze djeca na lađarenje. Otac je dvoje djece, a slobodno vrijeme najradije provodi pecajući na Bosutu te u udruzi Vinkovački lađari, čiji je i predsjednik, a organiziraju i Maraton lađa za osobe s invaliditetom.

RTL.hr
10.07.2019 14:00

Na sebe gledam kao na jednog normalnog obiteljskog čovjeka, kojem dan jako kratko traje zato što imam puno obaveza. Samohrani sam otac, imam dvoje djece, Vedrana i Brunu", rekao je Slavonac koji priznaje da se najbolje opušta na pecanju.

Stjepan priprema večeru

To mi je veliki gušt i jako puno vremena provodim na pecanju. Ovaj splav nisam radio za sebe, nego za naše mlade sugrađane tako da se mogu pohvaliti da tu dolazi četrdesetero djece na lađarenje. Sve je krenulo spontano, na televiziji sam gledao maraton lađa u Metkoviću i jednom sam društvu rekao da ću napraviti lađu i počet ću s tim - Vinkovci, Slavonija, Metković, Neretva, nema nikakve veze s vezom... Imamo i Kajak kanu klub Vinkovci , koji postoji već tridesetak godina, pa i tu imamo djece i možemo se pohvaliti da smo jedna od boljih udruga. Udruga Vinkovački lađari organiziraju maraton lađa za osobe s invaliditetom", rekao je Slavonac koji najviše voli tradicionalnu slavonsku kuhinju, ali kuha sve što mu u određenom trenutku padne na pamet, a iznimno je ponosan na svoj grad.

Vinkovački lađari

U centru grada imati ovakvu prirodu i sve ovo - to je stvarno poseban doživljaj", kaže Stjepan kojem je najvažnije da se u Večeri za 5 na selu" dobro zabavi. Nakon moje večere porast će mi cijena, ići ću po kućama i nuditi recepte", u šali kaže Stjepan .

splav na Bosutu

Kulinarski show Večera za 5 na selu" gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!