Play ponuda
Play ponuda
Srce je vuklo kući

Studentica Barbara preselila iz grada u selo kako bi bila blizu vinograda u kojem pronalazi svoj mir

Barbara Storjak studentica je građevine koja dolazi iz mjesta Pregrada u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Image
Press/ 18.7.2019. u 12:10
Play ponuda

Prije je živjela u Zagrebu, no srce ju je vuklo kući, gdje su joj baka i djed ostavili staru klet i vinograd u kojem pronalazi svoj mir.

„Prednost života na selu i u prirodu je što možeš raditi puno, a taj rad ujedno i odmara. Uz to, svako malo možeš pojesti i malo voća ili povrća iz vlastitog vrta“, izjavila je Barbara, koja ne žali ni trena što se vratila u svoje rodno mjesto, gdje živi s roditeljima i sestrom te se zajedno bave poljoprivredom, ali i zabavljaju.

Image

rezidba mladog vinograda

Foto: www.pixabay.com
Image

rezidba mladog vinograda

www.pixabay.com

„Ovdje radimo vino, imamo voćnjak, feštamo, uživamo, radimo i zabavljamo se. Trs obrađuju mama i tata, sestra i ja smo zadužene za košnju, čišćenje lišća, branje grožđa, ali i za jesti i za piti. Od naše loze godišnje napravimo oko 2 tisuće litara vina i to je sve za osobne potrebe i naše fešte jer radimo velike fešte da se nitko ne uvrijedi“, priznala je studentica građevine, kojoj je cilj u svakom trenutku uživati u životu.

Image

Lisne uši na voćkama

Foto:
Image

Lisne uši na voćkama

Ljubav prema kuhanju je, kako kaže, nešto što teče njezinim žilama i ističe kako je svaki član njezine četveročlane obitelji  izvrstan kuhar i još bolji pekar, a od sudjelovanja u showu zanima je samo novo iskustvo, ne i pobjeda.

Barbara će zato večeras ugostiti ovotjedne natjecatelje u svom prekrasnom voćnjaku kraj stare kleti te će za njih pripremiti spoj tradicije s malo mladenačkog duha.

Hoće li se gostima svidjeti njezina večera, pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

DANIJELA DRAGOVIĆ

Play ponuda

Više s weba