Play ponuda
Play ponuda
Marija Pitlović (71)

U sedamdesetoj živi punim plućima: 'Život me naučio da treba biti spreman na sve i pozitivno razmišljati jer se onda događaju dobre stvari'

Umirovljenica Marija P. dolazi iz Slavonskog Broda, no svaki dan putuje u mjesto Klakar, gdje obrađuje vinograd, voćnjak i povrtnjak, a seoski joj zrak najbolje odgovara.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 7.10.2020. u 18:00
Play ponuda

Marija Pitlović još je jedna vrlo otvorena i komunikativna osoba u slavonskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' koja nikada ne oklijeva reći ono što zaista misli, što se moglo primijetiti i na dosadašnjim večerama. Iako je nekada radila kao prodavačica, sada više vremena provodi u svom vrtu u Klakaru, gdje se brine o cvijeću, domaćem voću i povrću, koje uzgaja, te velikom vinogradu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U Klakaru je imanje od mog pokojnog supruga, voljenog supruga koji nas je prerano napustio i onda sam ja nastavila ispunjavati njegov želju – obrađivati našu zemlju. Iako sam u mirovini, bavim se poslovima na selu koji me ispunjavaju. To mi je kreacija i rekreacija, rad na našem imanju mi ispunjava dušu i tijelo“, otkriva Marija kojoj su obitelj i Klakar prioriteti u životu. 

„Život me naučio da čovjek uvijek treba biti spreman na sve i pozitivno razmišljati jer se onda događaju pozitivne stvari. Ako imate negativna razmišljanja, onda ništa ne valja!“ ističe sedamdesetogodišnjakinja koja iza sebe ima ispunjen život, trudi se uživati u svakom trenutku, a i ima mnoge planove za budućnost.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Dosta putujem, iako sad malo manje zbog cijele situacije, ali bila sam u Izraelu, Rimu, Parizu, Beču… Volim putovati i to me ispunjava“, kaže Marija koja je na nekim putovanjima bila i s prijateljicom Milkom Đurković, koja također sudjeluje u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu'. Naime, Marija i Milka često su se družile zajedno sa svojim supruzima, a nakon što su obje ostale udovice, sad im njihova druženja još više znače. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se jer volim nove izazove, nova iskustva, volim upoznavati nove ljude te se nadam dobrom druženju i želim čuti što drugi kandidati misle o mom kuhanju“, kaže simpatična umirovljenica koja će gostima pripremiti tradicionalnu slavonsku večeru, a do pobjede joj, priznaje, uopće nije stalo.

„Nije mi bitno pobijediti, bitno mi je zabaviti se. Kad je natjecanje u pitanju, normalno je da čovjek želi biti bolji, pa čak i najbolji, ali nisam se zbog toga prijavila“, otkriva današnja domaćica.

Može li Marija Pitlović nadmašiti svoju imenjakinju i kako će ugostiti protukandidate – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Andrija Buković, 27 godina

Play ponuda

Više s weba