Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
On samo pjeva, on samo svira

Umjetnik Tomo: 'Bavim se ozbiljnom poezijom i hip-hopom, ne slušam cajke nego američki ritam i volim bruklinski stil'

Tomislav bavi se pisanjem pjesama i glazbenom produkcijom, a za sebe kaže kako je sav u hip-hopu, houseu i r'n'b-ju.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 29.9.2020. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još jedan zanimljivi kandidat splitskog tjedna u showu 'Večera za 5 na selu' je Tomislav Erceg iz Dugopolja kraj Splita. Osim što ima servis za čišćenje, Tomo se bavi slikanjem, pisanjem pjesama i glazbenom produkcijom. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Slikati sam počeo sasvim slučajno prije 10 godina kad sam bivšoj curi pomagao oko boja, a onda sam shvatio da mi to ide. A glazbom sam se počeo baviti zbog sebe, počeo sam malo sviruckati i pisuckat ljubavne pjesmice - malo bluesa, funka, jazza, hard core panka i metala, a sad sam u hip-hopu, houseu i r'n'b-ju. Bavim se ozbiljnom poezijom i hip-hopom, ne slušam cajke nego američki ritam i volim bruklinski stil“, otkriva Erceg koji će gostima u emisiji pripremiti i jedno glazbeno iznenađenje na svojoj večeri. Tomislav priznaje kako ga je mama nagovorila da se prijavi u RTL-ov kulinarski show jer voli kuhati, a i ona mu je pomogla s receptima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Volim kuhati i mama me naučila kuhati. Još od djetinjstva su mi najbolji mirisi mamine kuhinje. Često sam je gledao dok kuha i sad mi je malo pokazala neke detalje prije same večere“, govori drugi ovotjedni domaćin kojem pobjeda u showu nije važna, najvažnije mu je da se svi dobro zabave. Tomo preferira dalmatinsku kuhinju, ali voli i divljač te talijanske, kineske i japanske specijalitete pa će biti zanimljivo vidjeti s kojim će se jelima prezentirati protukandidatima i gledateljima showa.

Tominu večeru ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uskoro

Veseli tandem Doris i Luka jedva čekaju vidjeti Tomislava Špičeka na setu showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba