Play ponuda
Play ponuda
Srčana kuharica

Upoznajte Sanju, pričljivu Zagorku koja kuha sa srcem i puca iz kubure!

Sanja Rafajec dolazi iz mjesta Grdenci, koje je u sastavu Grada Zaboka, te voli provoditi vrijeme u svojoj vikendici, gdje će večeras ugostiti ovotjedne kandidate

Image
Press/ 16.7.2019. u 12:00
Play ponuda

Već na prvoj večeri, natjecatelji su primijetili kako je Sanja vrlo otvorena, simpatična i komunikativna.

„Ja puno govorim, to mi je mana, a to mi može biti i dobra strana. Kakva bih ja to bila Zagorka da ne pričam puno“, kazala je današnja domaćica, koja obožava kuhati pa se iz tog razloga prijavila u show 'Večera za 5 na selu'.

Image
Foto:
Image

„Volim kuhati i kuham sa srcem. Kada kuham, to sam ja“, izjavila je Sanja, koja se u slobodno vrijeme, osim kuhanjem, bavi šivanjem, našivavanjem i heklanjem.

„Bakice su nekada heklale iz glave, mene je to oduvijek zanimalo pa sam brzo naučila heklati, to me jednostavno opušta. Osim toga, bavim se poljoprivredom i sudjelujem s kuburašima na raznim manifestacijama i znam pucati iz kubure“, objašnjava svestrana Zagorka, kojoj je u životu, uz obitelj, najvažnije zdravlje.

Image
Foto:
Image

„Kad imaš zdravlje to je najveća sreća, a ostalo ide samo od sebe. Ako si mlad i sretan kao ja, to je sreća!“, zaključuje Sanja, koja smatra da život na zelenim bregima svakako pridonosi kvaliteti njezina života, jednako kao i domaća hrana.

Sanja će večeras gostima prirediti pravu zagorsku gozbu, a što će se sve naći na stolu i hoće li dobiti dobre ocjene, pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Brak na prvu

Gordana Josipović: 'Vrijeme je da doznam što je ljubav!'

Play ponuda

Više s weba