Večera za 5

Vesela domaćica Kata otkriva zanimljive detalje: Prijavila sam se da budem pred kamerama, a voljela bih...

Posljednja domaćica u goranskom tjednu je Kata Ramljak iz Tršća, koja se ondje doselila iz Bosne, a postoje još mnogi zanimljivi detalji o njezinom životu koje dosad još nije podijelila s publikom.

RTL TV
25.09.2020 18:00

Kata je rodom iz Novog Travnika te se u Gorski kotar preselila prije mnogo godina sa svojim suprugom te su ih, kako kaže, ljubazni ljudi ondje brzo prihvatili i stekla je mnoge prijatelje. Kao i ostali kandidati Kata voli prirodu, a najviše obožava vožnju biciklom i vrtlarenje, ali i trčanje te je to puni energijom koja joj je potrebna da ne razmišlja o negativnim stvarima. Naime, Katin je suprug preminuo prije deset godina te joj još uvijek nedostaje.

Večera za 5 na selu

Najteže mi je bilo kad mi je preminuo muž, bili smo u braku 38 godina i fali mi jako jer je bio veliki oslonac za moju obitelj. Iako je preminuo prije 10 godina, osjećam se kao da se to jučer dogodilo. No vjera mi je puno pomogla nakon smrti supruga, da nije bilo vjere bi mi bilo puno teže. Sad pjevam u crkvenom zboru, ali volim pjevati i druge pjesme", iskreno govori Kata koja u svakoj životnoj situaciji pokušava naći tračak svjetlosti i sve okrenuti na pozitivu.

Mnogi mi govore zašto ne nađem nekoga tko će mi pomoći oko kuće, ali ja imam svog sina koji mi puno pomaže. A i lijepo mi je da imam svoju slobodu, da mi nitko ne prigovara gdje idem, ali bilo bi lijepo pronađi ponovno svoju srodnu dušu..." otkriva umirovljenica. A da je Kata vesela domaćica, potvrđuje i njezin razlog za prijavu u RTL-ovu kulinarsku emisiju 'Večera za 5 na selu'.

Večera za 5 na selu

U show sam se prijavila jer sam imala želju da i ja jednom stanem pred kamere, pokažem kako kuham i da vidim kako će sve to ispasti na televiziji te mi pobjeda nije važna, važno je da se zabavimo", priznaje simpatična Kata koja je jednom prilikom upoznala bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović u njezinom rodnom kraju, u Jelenju, gdje se slikala s njezinim unukom.

Večera za 5 na selu

Upoznala sam Kolindu, ali nisam imala prilike s njom popiti kavu i rado bih to učinila nekom drugom prilikom", kaže Kata.

A što će još Kata otkriti o sebi, kakvu će večeru pripremiti kandidatima i može li pobijediti – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u