Play ponuda
Play ponuda
IDE U ŠKOLU PLESA

Veseljak velikog srca: 'Ne mogu se pohvaliti plesanjem u svojim svatovima, ali zato više nemam dvije lijeve noge'

Simpatični trgovac Marin Šarlija dolazi iz Slavonskog Broda, a u show 'Večera za 5 na selu' prijavio se zato što jako voli kuhati, družiti se i stjecati nova iskustva.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 6.10.2020. u 18:00
Play ponuda

„Sretno sam oženjen već devetu godinu. Neko sam vrijeme radio te molerske stvari i žena to zna i sad kad god joj nešto treba, moram farbati... Imao sam stan od 77 kvadrata, a sad ima garsonijeru od 35, koliko sam ga suzio od krečenja i farbanja“, u šali kaže i nastavlja: „Nemam djece, imam ženu i mačku. Mačka se zove Dragica, ženina i moja velika ljubav. Netko ju je ostavio iza trgovine gdje radim pa sam je udomio… Onda je netko ostavio drugu, treću, petu mačku pa sam udomio i te uz pomoć nekih prijatelja. To radim godinama; kako se nađe mače, pripitomim ga, nahranim da bude fino umiljato i onda ga damo nekim ljudima koji su u redu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad je o hobiju riječ, uz kuhanje i ples, Marin jako voli i knjige. „Dosta čitam, ali u fazama. Uhvati me po jeseni i zimi, čitam knjigu za knjigom i onda mjesec, dva ne čitam. U posljednje vrijeme najčešće čitam znanstvenu-fantastiku, krimiće, trilere... Ne biram puno, bitno da imam neko štivo jer ako nemam nešto za čitanje, to je drama. Ocjenjujem svaku knjigu koju pročitam - imam svoj neki sistem ocjenjivanja pa mi je drago to nekad prolistati“, kaže Marin i nastavlja o svojoj još jednoj strasti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Već nekoliko godina idem u školu plesa. Oduvijek sam želio naučiti plesati, a nisam nikad imao priliku. U mojim je svatovima to bilo katastrofa i sad idem u školu i naučio sam svašta. Više nemam dvije lijeve noge, nego jednu lijevu, jednu desnu“, zaključuje Slavonac.  

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Danijel Vranješ, 31 godina

Play ponuda

Više s weba