Play ponuda
Play ponuda
Priča Maje Curavić:

Živjela je u New Yorku, predstavljala Hrvatsku na izborima ljepote, a danas će pokazati svoje kulinarsko umijeće u 'Večeri za 5 na selu'!

Po zanimanju je nastavnica matematike, no lijepa Šibenčanka mnogima je poznatija kao misica! Natjecala se na izborima ljepote diljem svijeta te skupila brojne titule i nagrade. Uz to, prava je poznavateljica mesa i zna kako dobro ispeći svaki komad!

Image
Foto: RTL/privatni album
RTL TV/ 9.9.2020. u 14:00
Play ponuda

U 'Večeri za 5 na selu' danas će kuhati svestrana domaćica z Brodarice - Maja Curavić! Maja je nastavnica matematike u osnovnoj školi u Skradinu, ima marketinšku firmu, bavi se modelingom i prodajom mesa, a mnogima je poznatija kao misica! 

Image
Foto: RTL/privatni album
Image
RTL/privatni album

„Zasad sam triput predstavljala Hrvatsku na izborima ljepote za najljepšu gospođu. Prvi put u Palm Springsu u Kaliforniji, drugi put u Amsterdamu i treći put u Dominikanskoj Republici, gdje sam postigla najbolji uspjeh - titulu prve pratilje!“ započinje svoju priču lijepa Šibenčanka, koja je zbog inozemne karijere nekoliko godina živjela u New Yorku.

Image
Foto: Facebook/privatni album
Image
Facebook/privatni album

„Bavila sam se modelingom i u Hrvatskoj i u Americi. Kad sam diplomirala, nekih sam pet godina živjela u New Yorku - udala sam se i otišla živjeti u SAD. Život u New Yorku je vrlo dinamičan i zanimljiv, a kad si mlad, jako je dobar, ali nije najbolji za obitelj“, otkriva Maja koja se u Šibenik vratila nakon što je rodila djevojčicu Angelinu.

„Angelina ima 15 godina i o životu sam je naučila da bude vrijedna, marljiva i uporna te da se izbori sama za sebe“, kaže Maja koja se od roditeljskih i poslovnih obaveza najčešće relaksira kuhanjem i sportom. 

Image
Foto: RTL/privatni album
Image
RTL/privatni album

„Petnaest sam godina radila kao istruktorica aerobika, ali sad više ne držim grupe jer jednostavno ne stignem. No trčim i treniram kad za to imam vremena, a najviše me opušta trčanje uz more. Sport mi je jako važan jer odmara um i tijelo, bolje izgledaš i bolje se osjećaš“, kaže Maja koja i danas drži do svog izgleda te ne isključuje opciju da će se jednog dana prijaviti i na natjecanje za najljepšu baku, ako to postoji, nastavlja u šali.

„Ne bih rekla da sam posebno lijepa, nego da se uklapam u standarde ljepote koji su za nas, recimo, normalni. Ali kad progovoriš, onda drugi vide je li to samo dobar izgled ili ima nešto i iza toga, a večeras će gosti i gledatelji vidjeti što  još sve znam!“ najavljuje ponosno današnja domaćica koja se jako dobro razumije u meso, pa će tako to bili glavna namirnica u predjelu, glavnom jelu, ali i u desertu!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Štreberski sam se pripremila za večeru, kao i za bilo koji drugi ispit, a bit će nešto malo drugačije nego inače“, priznaje Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Hoće li se gostima šibenskog tjedna svidjeti mesni jelovnik dva dana zaredom i može li Maja prijeći u vodstvo - pogledajte večeras od 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
31 bod

Lučano Ferenčić

Play ponuda

Više s weba