Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZAVEO JE PREKO ŠANKA

Koja je tajna uspješne veze? Spomenka misli kako je dernjava ključna za dobar brak

Spomenka je kuhala zadnjeg dana ovotjedne 'Večere za 5 na selu' i otkrila koja je to tajna njezine 20-godišnje veze

RTL.hr/ 18.3.2023. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovotjedna 'Večera za 5 na selu' odvela nas je u Ogulin i okolicu, a u petak je kuhala 59-godišnja Spomenka Zajc. Ona u Oštariju živi već 20 godina sa svojim nevjenčanim suprugom koji ju je, kako nam je otkrila početkom tjedna, osvojio preko šanka. Domaćica iza sebe ima i 13-godišnji brak iz kojeg ima sina.

"Živimo već 20 godina zajedno. Slažemo se dobro, izdržali smo 20 godina…“, rekla je Spomenka o svom partneru koji je nešto mlađi od nje.

Na pitanje koja je tajna uspješne veze, domaćice je ogovorila 'kao iz topa'.

"Kad žena malo zagalami na muža. Ne ljutim se baš tako često. Kad se naljutim, počnem vikati. Kažem mu da donese drva, on kaže: 'Hoću, hoću', pa sjedi. Ja za pola sata vidim da nema drva onda pita: 'Što si rekla, kad si to rekla?'. Tad se ljutim, kad me ne posluša", rekla je kroz smijeh.

"Mogu zamisliti Spomenku kako se dere i na muža i na sina i na psa i na mačku i na kokoš i na sve", rekao je njezin protukandidat David.

"Ja ne mogu uopće zamisliti Spomenku kad se naljuti jer ona meni djeluje kao da se nikad ni ne ljuti. Djeluje mi kao staložena i mirna osoba, ne mogu je zamisliti ljutu", zaključila je Ljiljana.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka na na RTL-u, a propuštene epizode pogledajte na PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nikolina odala počast tradiciji pa zaradila i dvije desetke: 'Bilo je sve ukusno, fino i domaće'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba