ŠARENI UŽITAK
- 6 jaja
- 80 g špinata
- 400 g krem sira
- 80 g brašna - glatkog
- 150 g šunke u ovitku
- 5 krastavaca
- 1 paprika
- 1 želatina
- 5 cherry rajčica
- 150 g feta sira
- 150 g gaude.
- 1 vrhnje - kiselo
Postupak:
Pečemo koricu od bjelanjaka, brašna, špinata. Ispečenu režemo na tri jednaka dijela.
Na prvi dio korice mažemo kremu koju smo prethodno napravili.
Krema se sastoji od svježeg krem sira u koji ide narezana šunka, krastavci i paprika te kiselo vrhnje.
Kremu podijelimo na dva dijela.
Na prvu koru stavimo pola kreme, nakon toga koru, pa opet kremu.
Na vrh ide treće kora i cijela se torta premaže kiselim vrhnjem.
Na vrh posipamo ribanu gaudu te razrežemo na jednake dijelove u obliku kocke.
Na vrh ide cherry rajčica na čačkalici.
Uz to idu hladni naresci od domaćih suhomesnatih proizvoda.
Show 'Večera za 5 na selu' pratite i na PLAYU .